Zomerse veiling met hippe loungesets

,

Zaandam, 14 april 2011 – Meubelen  kopen gaat steeds vaker online. Nu het weer buiten beter wordt zijn vooral de loungesets erg populair. Wat  opvalt is dat het patroon van ‘gewoon winkelen’ ook online goed te zien is. Op de momenten dat het druk is in woonboulevards en tuincentra is het ook erg druk op de meubelsites. Veilingwinnaar.nl speelt hier handig op in. Zij starten op 19 april met de verkoop van een groot aantal hippe loungesets. K. Buskermolen, veilingmeester bij veilingwinnaar.nl verteld: ‘Met deze partij komt de start van het Nederlandse tuinseizoen meteen een stuk dichterbij. De loungesets worden voor een schijntje van de nieuwwaarde aangeboden’.

Op Veilingwinnaar.nl staan niet alleen loungesets open voor biedingen. Zo zijn er ook een aantal opblaasbare jacuzzi’s te vinden. Volgens Buskermolen levert de verkoop via een veiling een groot kostenvoordeel op voor de consument. Bezoekers van de website veilingwinnaar.nl kunnen van 19 t/m 28 april bieden op de loungesets en andere zomerse artikelen. Vooral voor particulieren is deze veiling erg interessant doordat de sets per stuk aangeboden worden. De meubelstukken kunnen op 3 mei opgehaald worden, ook kan de klant kiezen voor verzending.

De openingsprijzen zijn interessant voor iedereen, de sets worden aangeboden voor slechts 50 euro per stuk.

Over Veilingwinnaar.nl:

Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*