Actie: koelrugzak voor de warme dagen

, ,

KoelrugzakDe zomer laat alweer duidelijk van zich horen en door het hele land genieten mensen uitgebreid van het voorjaarszonnetje. Speel hier handig op in door uw relaties wat verkoeling te schenken met behulp van een handige (en bedrukte) koelrugzak.

Een dagje naar het strand, een fiets- of wandeltocht, een vakantie, het maakt niet uit. Deze koelrugzak is een handig maar ook promotioneel hulpmiddel om, bijvoorbeeld, dranken koel te houden. De rugzak heeft een groot opbergvak met ritssluiting, verstelbare schouderbanden en een afmeting van ca. 30 x 35 x 14,5 cm. Leverbaar vanaf €5,55 en in de kleuren: wit, geel, oranje, rood, lichtblauw en lime.

Incl. het bedrukken van uw reclametekst en/of logo in 1 kleur onder de flap. Tijdelijk 35% korting. Deze korting is al verrekend in de prijzen.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*