Aerorasor verwelkomt nieuwe Spaanse distributeur

De internationale ambities van het bedrijf Aerotools zijn groot en sinds kort is aan de lijst met distributeurs ook het Spaanse Stetic & Hair Store toegevoegd. Deze distributeur zal in beginsel slechts een gedeelte van de Spaanse markt gaan bedienen en op termijn het werkveld gaan vergroten.

De Aerorasor is winnaar van de Hairstyle innovation award 2009 en inmiddels niet meer weg te denken uit de professionele internationale kapperswereld. Ook in Nederland is de Aerorasor een groot succes. Zo is het werken met de Aerorasor bij MAKS kappersacademie en diverse ROC’s standaard onderdeel van de kappersopleiding.

Tegen RSI-klachten en Slijmbeursontstekingen
De Aerorasor is gemaakt als een verlengstuk van de kappershand. Met de Aerorasor kan de kapper moeiteloos snijbewegingen maken die voorheen alleen gemaakt konden worden door met arm, hand en rug een onnatuurlijke en belastende beweging te maken. Met alle gevolgen van dien. Met de Aerorasor wordt de kans op RSI-klachten en slijmbeursontstekingen aanzienlijk verminderd.

De allerscherpste mesjes
Uit vergelijkend onderzoek is gebleken dat er op dit moment geen scherpere mesjes verkrijgbaar zijn die van de Aerorasor voor soortgelijke toepassingen.

De Aerorasor is uitgevoerd met vier verschillende mesvormen die snel en eenvoudig in de houder geplaatst en/of gewisseld kunnen worden. Zo kan met één houder vier verschillende snijgereedschappen gemaakt worden.

Het bijzondere aan de houder is dat de mesjes in verschillende standen gedraaid kunnen worden. Hierdoor kan de kapper zijn arm en hand in een onbelaste positie houden en doet de Aerorasor als het ware het lastige werk. Ook kan de kapper zijn persoonlijke voorkeursstand ontdekken waardoor het nog meer een verlengstuk van zijn hand wordt.

Er zijn vier verschillende mesvormen met elk een specifieke eigenschap en een bijzonder stylingresultaat. Er zijn beschermde en onbeschermde snijmesjes, een slicermesje en een drietand mesje. De mesbladen zijn van hoogwaardig Japans staal gemaakt voor een duurzaam gebruik.

Kijk op www.aero-tools.eu voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*