Artihove introduceert exclusieve tuinsculpturen voor een betaalbare prijs

PERSBERICHT
30 mei 2011

Artihove introduceert exclusieve tuinsculpturen voor een betaalbare prijs
Dit voorjaar heeft Artihove tuinsculpturen voor particulieren toegevoegd aan het bestaande assortiment. Deze sculpturen worden in serie geproduceerd waardoor een betaalbare prijs kan worden gehanteerd. Dankzij een gelimiteerde oplage zijn de beelden toch exclusief. Deze beelden worden aangeboden via de website www.artihove.nl en via de showroom in Bergschenhoek.

De nieuwe tuinsculpturen worden in serie gemaakt in een oplage van maximaal honderd stuks. Hierdoor zijn de tuinsculpturen te koop vanaf 300 euro, waar de unieke beelden minimaal rond de 2.000 euro kosten. Alle tuinsculpturen zijn genummerd en voorzien van een certificaat van echtheid. De beelden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: brons, chamotte (een soort klei), resin (kunsthars) en keramiek. De keuze van het materiaal bepaalt de uiteindelijke prijs van het sculptuur. Sommige beelden zijn ook te gebruiken als fontein.

Op dit moment bestaat het assortiment uit vijftien verschillende sculpturen waarvan de meeste in meerdere materialen uitgevoerd worden. De collectie is ontworpen door verschillende kunstenaars en bevat zowel dier- als mensfiguren.
Alle sculpturen staan uitgestald in de showroom van Artihove. De showroom bevindt zich in de uitlopers van het Lage Bergse Bos en bestaat uit een galerie en een beeldentuin van 4½ hectare. Deze laatste is ook geschikt voor het maken van een mooie wandeling. De showroom is 7 dagen per week geopend.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:

Jelle van Dijk
Artihove Art Centre
Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek
010-5296060
jvdijk@artihove.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*