Haal meer uit het skiseizoen!

, ,

Het skiseizoen is alweer bijna voorbij. Gelukkig is er onlangs nog een goede laag sneeuw gevallen in de Alpen en kunnen veel mensen nog genieten van die laatste heerlijke weken rond Pasen. Lange dagen met veel zon en vooral veel feesten om het seizoen af te sluiten.

Zit het seizoen er voor u echter al op en voelde het alsof uw skivakantie dit jaar weer voorbij is gevlogen? De wintersport specialist SkiHorizon heeft tips om meer uit het skiseizoen te halen met meer uren op de piste!

Avond skiën geeft u niet alleen die extra uurtjes op de piste, het is ook een mooie ervaring. In de Alpen heeft u ‘s avonds ongelofelijke sterrenhemels en om hier ‘s avonds onder te skiën geeft een sprookjesachtig effect. In gebieden waar er meerdere verlichte afdalingen zijn, is het ‘s avonds ook heerlijk rustig en dus ideaal voor iedereen die van ruimte houdt op de piste. Wintersport blijft natuurlijk een vakantie en zelfs de grootste skifanaten willen nog wel eens een ochtend in bed blijven liggen. Dit is niet erg omdat u er ‘s avonds nog een aantal uurtjes aan kunt plakken.

Een andere goede oplossing is een skipas voor het hele seizoen. Rob Smeets, woordvoerder van de internationale wintersportspecialist, legt uit: “tegenwoordig goed mogelijk is om een kwalitatief goede accommoddatie te krijgen voor een zeer voordelige prijs. Met de low-budget luchtvaartmaatschappijen en de speciale treinaanbiedingen kan ook de reis zeer voordelig uitwerken. De skipassen zijn de laatste jaren echter niet goedkoper geworden, maar door langer of vaker te gaan kunt u wel veel geld besparen door middel van een seizoenspas.”

Dan heeft SkiHorizon ook nog verschillende tips voor mensen met een kleiner budget of een tekort aan vrije dagen. Kies voor een ski weekend-arrangement! Bij SkiHorizon hebben ze zelfs een speciale miniski aanbod met aanbiedingen voor accommodaties al vanaf slechts drie dagen.

De online wintersportgids staat boordevol andere tips voor wintersportliefhebbers. Ook voor iedereen die tijdens de zomermaanden naar de bergen wil gaan is er informatie over zomeractiviteiten.

SkiHorizon publiceert continu nieuwe artikelen met de laatste tips en ideeën afhangend van het seizoen, dus blijf op de hoogte via:

Facebook: http://www.facebook.com/skihorizon.nl
Twitter: http://twitter.com/skihorizon_nl
Hyves: http://skihorizon.hyves.nl

-einde-

Wilt u de artikelen of foto’s in deze Skivakantie gids gebruiken? Neem dan contact op met:

Rob Smeets: Rob.Smeets@travelhorizon.com / Tel nr. 043 408 6317
DE TRAVELHORIZON GROEP
Randwycksingel 35
6229 EG Maastricht

Over SkiHorizon
SkiHorizon
is onderdeel van de Travel Horizon Group en heeft meer dan 10 jaar ervaring met ski-gerelateerde vakanties.

Als de Europese leider voor wintersport vakanties, is SkiHorizon in staat om een enorm scala aan bergvakantie opties te bieden in meer dan 300 Franse, Italiaanse, Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse skigebieden.

Over de TravelHorizon Groep
TravelHorizon is een internationale reisorganisatie actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Nederland. TRAVELHORIZON GROUP, Europese N°1 in bergvakanties. Bestaande uit de volgende merken; SkiHorizon, Totem, Halloween, SnowRental, Sportura or ChaletTravel. De groep is door heel Europa aanwezig, met hoofdkantoren in Nederland en Frankrijk.

De groep is ontworpen om expert informatie te geven, grootste en beste keuze aan skivakanties qua geografie, type accommodatie, beschikbaarheid en extra services.

TravelHorizon bestaat uit de volgende bedrijven: www.skihorizon.com, www.sportura.com, www.halloween.be, www.totemvoyages.com, www.chalettravel.nl, www.spahorizon.com, www.net4ski.com, www.net4sea.com and www.travelhorizon.com

Over het SkiHorizon skivakantiegids redactieteam
De schrijvers en redacteuren van de gids bezitten over een goede combinatie van ski- en reiservaring.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*