Happy Hour bij SkiHorizon

,

Het skiseizoen is voorbij, maar SkiHorizon heeft nog een aantal fantastische aanbiedingen voor u!  Vanaf maandag 16  mei tot en met vrijdag 20 mei 2011 hebben zij iedere avond een “Happy Hour” van 19.00 uur ‘s avonds tot middernacht op http://skihorizon.nl. Tijdens de Happy Hours betalen klanten geen boekingskosten en besparen daarmee 9 euro op elke boeking!

Gelukkig is het skiseizoen niet overal voorbij. Er zijn skigebieden zoal Solden-Hochsolden in Oostenrijk,Tignes in Frankrijk, Zermatt in Zwitserland en Cervinia in Italië waar u zelfs zomers kunt skiën. De gletjsers garanderen het hele jaar door sneeuw, dus u kunt nog een wintersportvakantie boeken voor de aankomende maanden. Of bent u al op zoek naar een skivakantie voor volgend seizoen? Op de website van SkiHorizon staan reeds een aantal accommodaties voor volgend seizoen online.  Boek nu en krijg 30% vroegboekkorting. Op die manier weet u dus zeker dat u de accommodatie heeft die u wilt en bovendien voor de beste prijs!

Wat dacht u van een zomervakantie in de bergen? Geniet van heerlijk lange wandelingen en fantasische berglandschappen. Of misschien maakt u liever een fietstocht, of speelt u liever een partijtje golf, wilt u zeilen op één van de mooie meren, lekker bergbeklimmen of paardrijden? Het kan allemaal in de Alpen. Kies een mooi chalet uit of een hotel voor de zomer in één van de pittoreske bergdorpjes en geniet van de rust en stilte in de bergen!

Wilt u deze Happy Hour korting ontvangen? Kijk dan op de SkiHorizon website, in de SkiHorizon nieuwsbrief of op één van hun sociale netwerken.

Facebook: http://www.facebook.com/skihorizon.nl
Twitter: http://twitter.com/skihorizon_nl
Hyves: http://skihorizon.hyves.nl/

Wilt u meer te weten komen over de meest sneeuwzekere skioorden of zomervakanties in de Bergen, ga dan naar de online wintersportgids van SkiHorizon. Deze skivakantiegids staat vol met informatie die u zal helpen met het vinden van de perfecte vakantie in de bergen.

–       Einde bericht-

Wilt u de artikelen of foto’s in deze Skivakantie gids gebruiken? Neem dan contact op met:

Rob Smeets: Rob.Smeets@travelhorizon.com / Tel nr. 043 408 6317
DE TRAVELHORIZON GROEP
Randwycksingel 35
6229 EG Maastricht

Over SkiHorizon
SkiHorizon is onderdeel van de Travel Horizon Group en heeft meer dan 10 jaar ervaring met ski-gerelateerde vakanties.

Als de Europese leider voor wintersport vakanties, is SkiHorizon in staat om een enorm scala aan bergvakantie opties te bieden in meer dan 300 Franse, Italiaanse, Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse skigebieden.

Over de TravelHorizon Groep
TravelHorizon is een internationale reisorganisatie actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Nederland. TRAVELHORIZON GROUP, Europese N°1 in bergvakanties. Bestaande uit de volgende merken; SkiHorizon, Totem, Halloween, SnowRental, Sportura or ChaletTravel. De groep is door heel Europa aanwezig, met hoofdkantoren in Nederland en Frankrijk.

De groep is ontworpen om expert informatie te geven, grootste en beste keuze aan skivakanties qua geografie, type accommodatie, beschikbaarheid en extra services.

TravelHorizon bestaat uit de volgende bedrijven: www.skihorizon.com, www.sportura.com, www.halloween.be, www.totemvoyages.com, www.chalettravel.nl, www.spahorizon.com, www.net4ski.com, www.net4sea.com and www.travelhorizon.com

Over het SkiHorizon skivakantiegids redactieteam
De schrijvers en redacteuren van de gids bezitten over een goede combinatie van ski- en reiservaring.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*