Hoeveel hotels denk je dat er in Maastricht zijn?

Er zijn in Maastricht ongeveer honderd hotels in maastricht waar u een weekendje weg kunt doorbrengen. Deze hotels hebben 1 tot 4 sterren. Lees hieronder verder voor de prijzen, sterren, accommodaties en faciliteiten in Maastricht.

Sterren

Er zijn niet veel hotels in Maastricht met 1 ster. Als u zeer goedkoop wilt overnachten in Maastricht is dit een keuze welke u zou kunnen aanspreken. Gaat u voor meer comfort en luxe dan zijn er bijna vijftig drie en vier sterren hotels in Maastricht waar u uit kunt kiezen.

Kosten per overnachting

De kosten per persoon per nacht kan varieren maar wel in verhouding met het aantal sterren dat een hotel heeft. De goedkoopste overnachting in Maastricht kost per persoon per overnachting dertig euro (in deze prijsklasse zijn dertig hotels) en in het duurste hotel betaald men per nacht 100 euro. De gemiddelde prijs is tussen de dertig en veertig euro.

Beste waardering

Met een 8.8 komt het Chateau st. Gerlach als het beste uit de bus. De kosten per overnachting zijn hier 91,25 euro.

Accommodaties

Ook al is dit artikel voornamelijk gericht op hotels in Maastricht zijn er ook tien bed and breakfast accommodaties in Maastricht. Voor 55 euro per nacht kan men bij het best gewardeerde bed and breakfast in Maastricht overnachten.

Faciliteiten

Er zijn verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn voor de gasten van Maastricht hotels. Men kan gebruik maken van fietsverhuur, sauna of stoombad, internet, restaurant.

Bij verschillende hotels zijn huisdieren toegestaan en waar ze parkeer gelegenheden aanbieden.

Meer hotels Maastricht? Kijk dan hier.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*