Ictivity en Scense gaan Consultancy Partnership aan

,

Rotterdam – ICT dienstverlener Ictivity is het Consultancy Partnership aangegaan met Scense, de snelst groeiende leverancier van workspace management oplossingen. De Scense Workspace Management Suite verandert dure, complexe en gedistribueerde desktop omgevingen in één, effectieve, efficiënte, beheersbare en transparante infrastructuur. Het partnership geeft Ictivity als een van de eersten in Nederland de mogelijkheid om Scense producten te adviseren, implementeren en onderhouden.

Geert Visser, CEO Ictivity, legt uit waarom hij gekozen heeft voor dit partnership: “Ictivity omarmt graag in een vroeg stadium nieuwe producten zodat we onze filosofie van kennishuis en innovatie ook daadwerkelijk naar onze klanten kunnen toebrengen. De werkomgeving van de gebruiker ontwikkelt zich steeds meer naar het ‘bring your own device’ model.  Scense Workspace Management software speelt uitstekend in op deze ontwikkelingen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Marcel Mayer, Partner Sales Manager Scense: “Ik heb Ictivity begin dit jaar direct benaderd omdat ik ze graag als Consultancy Partner met Scense verbinden wilde. Ze zijn beter dan wie dan ook in staat om een product als het onze op de juiste manier te beoordelen en daardoor onderscheiden ze zich bij nieuwe en bestaande projecten. Het zogenaamde ‘nieuwe werken’  dat mogelijk is met het ‘bring your own computer’ model begrijpt Ictivity als geen ander.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*