In gevecht met de database-hackers

Antwerpen, 10 mei – Met het gebruik van internet wordt het steeds lastiger om je persoonlijke gegevens geheim te houden. Je privacy is niet meer veilig. Steeds meer hackers maken er een sport van om persoonsgegevens te achterhalen en te misbruiken. Ook de overheidsdiensten vechten tegen deze zogenaamde ‘database-hackers’.

In antwoord op deze ontwikkelingen heeft Maxemedia een telefoondienst ontworpen die internetgebruikers in staat stelt volledig anoniem te blijven bij het leggen van eerste contacten en het adverteren op internet.

Deze dienst heet berichtenbox en gebruikers kunnen een anonieme voicemailbox aanmaken om deze te gebruiken in advertentie uitingen en bij het leggen van nieuwe contacten op internet.

“Met gebruikmaking van de berichtenbox wordt adverteren op internet een stuk veiliger” aldus een woordvoerder van Maxemedia.
Gebruikmaking van de dienst kost 1 euro per minuut, daar staat dan wel anonimiteit tegenover. De toekomst zal uitwijzen of men bereid is te betalen voor dit stukje extra anonimiteit op het internet.

Voor meer informatie: http://www.berichtenbox.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*