Internet Reisbureau zet nieuwe boekingswebsite Online voor de Wadden en de Nederlandse kust.

Internet Reisbureau Online lanceerde onlangs een nieuwe boekingswebsite voor vakantiehuizen en andere accommodaties langs de Nederlandse kust en de Waddeneilanden, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.
De boekingswebsite is een onderdeel van Vakantie Service Bureau Terschelling. Eigenaar Miranda Meijer denkt met deze boekingswebsite zich te onderscheiden van de vele andere boekingswebsites die er al bestaan op de vakantie markt voor de Waddeneilanden.
Al geruime tijd had Miranda Meijer het voornemen om een eigen boekingswebsite te laten maken. Ze realiseerde zich dat je je dan wel moet gaan onderscheiden van datgene wat er al bestaat.
Daar was ze zich goed van bewust en een ding wist ze zeker, de site moet rust uitstralen en overzichtelijk zijn en een automatische boekingssysteem hebben voor huiseigenaren.
Met deze 3 uitgangspunten als basis werkte zij haar hele website uit op papier.
De webdesigners van Aafke Mooij gingen ermee aan de slag en kwamen met een resultaat wat er mag zijn.
Diverse accommodaties zoals vakantiehuizen, appartementen, bungalows, hotels, pensions, stacaravans, campings, chalets zorgboerderijen en nog veel meer soorten vakantie accommodaties en andere plaatselijke bedrijven kunnen hun profiel plaatsen op deze website.
Tevens biedt de site een evenementen Forum , waar een ieder een evenement kan plaatsen en er op kan reageren.
In de loop van dit jaar zal deze boekingswebsite ook bereikbaar zijn via www.boekdewadden.nu, www.boekdekust.nu en www.boekterschelling.nu Andere eilanden volgen in 2012.
Voorlopig is de boekingswebsite geheel Gratis en vrijblijvend uit te proberen t/m de 3e boeking via de website zonder enige verplichting voor na de Gratis proefperiode.
Wacht niet langer en zet ook Uw vakantie accommodatie online voor meer boekingen!
Voor meer info:
www.internetreisbureau-online.nl / info@internetreisbureau-online.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*