Merkregistratie ”Sketch Financial Advisory” afgerond

Breda, 11-05-2011 – Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) heeft op 10 mei 2011 het merk “Sketch Financial Advisory” ingeschreven. Het inschrijvingsnummer is 0895257. De inschrijvingsprocedure is hiermee afgerond. Het merk is officieel geregistreerd en beschermd.

Klasse-aanduiding en opgave van de waren en diensten

Sketch Financial Advisory heeft als klasse-aanduiding de klassen 35, 36 en 42 gekozen

Kl 35 Reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; bedrijfsorganisatorische en bedrijfseconomische advisering; commercieel-zakelijke diensten in het kader van de begeleiding bij het kopen en verkopen, samengaan, fuseren en splitsen van ondernemingen; zakelijke bemiddeling bij het kopen en verkopen, samengaan, fuseren en splitsen van ondernemingen; administratieve diensten.

Kl 36 Verzekeringen; financiële zaken; financiële en fiscale advisering; monetaire zaken; vermogensbeheer; taxaties in het kader van het uitvoeren van waarde-analyses van ondernemingen of onderdelen daarvan.

Kl 42 Wetenschappelijke en technologische diensten, alsmede bijbehorende onderzoeks- en ontwerpdiensten; dienstverlening op het gebied van industriële analyse en industrieel onderzoek; ontwerpen en ontwikkelen van computers en van software.

Sketch Financial Advisory BV ® is een dochteronderneming van Sketch Capital BV ®

Activiteiten Sketch Capital BV

 1. Beleggen 
 2. Investeren / Desinvesteren
  1. Via eigen werkmaatschappijen
  2.  

  3. Kopen uit faillissement
  4.  

  5. Kopen van belangen
  6.  

 3.  

 4. Financial Advisory
 5.  

 

Diensten Sketch Financial Advisory BV

Sketch Financial Advisory BV biedt 3 diensten aan:

 1. Advies bij het creëren van waarde
 2.  

 3. Bedrijfswaardering
 4.  

 5. Schrijven van waarderingsrapporten
 6.  

 

Wat is een merk?

Een merk is volgens de officiële omschrijving van BBIE: “een teken waarmee u uw waren (producten) of diensten onderscheidt van die van uw concurrenten. Inschrijving van uw merk bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) geeft u het exclusief recht op het gebruik van het merk voor bepaalde waren (producten) en diensten binnen de Benelux, voor een (verlengbare) periode van 10 jaar”.

Over het BBIE

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) is het officiële bureau voor de registratie van merken, modellen en tekeningen in de Benelux. Bijna een miljoen merken en meer dan zestienduizend tekeningen of modellen staan op dit moment bij het Bureau geregistreerd.

Over Sketch Financial Advisory ® BV

Sketch Financial Advisory BV helpt bedrijven waarde te creëren.

Over Sketch Capital ® BV

Sketch Capital B.v. is opgericht in 2008. Ons primaire doel is het creëren van waarde. Wij doen dit via eigen ondernemingen, het kopen van bedrijven (of bedrijfsonderdelen) uit faillissement, het nemen van belangen in (in zwaar weer verkerende) bedrijven en beleggingen op de beurs. Alles wat wij doen uit zich in het creëren van waarde.

Noot voor de redactie:

Dit bericht staat ook online op: http://www.sketchfinancialadvisory.com/merk-sketch-financial-advisory-ingeschreven-bij-het-benelux-bureau-voor-de-intellectuele-eigendom.html

 

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

Sketch Financial Advisory® BV

Tel: 076-5875546

Fax: 076-5216920

contact@sketchfinancialadvisory.com

http://www.sketchfinancialadvisory.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*