Nieuw jasje voor Sieradenwinkel.nl

SieradenDe online webwinkel Sieradenwinkel.nl heeft zich in een nieuw jasje gestoken. Sieradenwinkel, actief sinds 2008, is een middelgrote e-commerce speler in de online sieradenbranche.  Als onderdeel van Accessoirewinkel.nl trekt Sieradenwinkel.nl een groeiend aantal bezoekers. Om de usability en accessibility te verhogen, zijn zowel de navigatiefunctionaliteiten als  het grafisch ontwerp aangepakt.

De wijzigingen

De trouwe klanten van Sieradenwinkel.nl  zullen zich nog steeds thuis voelen in de webwinkel. De hoofdkleuren en de hoofdopzet van de website is ongewijzigd gebleven. De lay-out is subtiel gewijzigd, zodat de bezoeker een gebruiksvriendelijke en duidelijke website op zijn scherm krijgt. De navigatiemogelijkheden zijn verbeterd, zodat de bezoeker snel en op eenvoudige wijze door het enorme assortiment kan bladeren.

Navigatie

Daar waar voorheen de kettingen, oorbellen en armbanden onderverdeeld waren in subcategorieën, is nu gekozen voor een kortere breadcrumb. Als voorbeeld; een klant dient in zijn zoektocht naar een parelarmband eerst naar de categorie ‘armbanden’ en vervolgens naar de categorie ‘parelarmbanden’ te navigeren. Deze weg is nu ingekort. Klanten die op zoek zijn naar een parelarmband kunnen direct vanuit het menu armbanden alle parelarmbanden bezichtigen. Als extra is aan de rechterkant een navigatiemogelijkheid toegevoegd, die het de klanten toelaat om de zoekresultaten te verfijnen. Zo kan de klant ervoor kiezen om bijvoorbeeld alle kettingen op de pagina te tonen, maar kan de klant de zoekresultaten ook verfijnen naar enkel de ‘lange kettingen’ of  de ‘parelkettingen’.  De kleurenzoek-, en de prijszoekfunctionaliteiten blijven ongewijzigd.

Uitbreiding assortiment

Tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe lay-out is het assortiment sieraden uitgebreid. In de nieuwe collectie zien we veel sieraden met bloemen en parels en onverminderd populair kettingen en armbanden met Swarovski kristallen. Het prijsniveau van Sieradenwinkel.nl bevindt zich tussen de 10 en 50,00 euro.

Contact

Sieradenwinkel.nl
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout
tel. 0252 86 17 01

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*