Onbezorgde kuurreis naar Bonaire

,

Ook voor mensen die van een alcoholverslaving herstellen organiseert Sky Health Club kuurreizen. Alcoholisme heeft rampzalige gevolgen voor relaties en het (sociale) leven van mensen en hun omgeving. De kuurvakanties die Sky Health Club aanbiedt richten zich op mensen die herstellen van een behandeling alcoholverslaving en na deze intensieve periode op zoek zijn naar rust en bezinning alvorens verdere stappen te zetten in het leven. Middels haar kuurreizen biedt Sky Health Club mensen de kans deze intensieve periode af te ronden in een frisse inspirerende omgeving.

De reis
Vergezeld door een team van medici vliegen passagiers richting het subtropische Bonaire. Eenmaal aangekomen checkt men in bij een ocean front suite in het Plaza Resort. Dit resort heeft een privé zandstrand waar men ongestoord van zon en zee kan genieten.

Passagiers komen in de twee weken op Bonaire volledig tot rust. De kuurvakantie van Sky Health Club biedt al de voordelen van een combinatie van herstel en vakantie in een bijzonder aangename omgeving. De zachte subtropische temperatuur van Bonaire biedt de reizigers de gelegenheid om volledig te ontspannen. Een deskundig psycholoog is gedurende de twee weken van de vakantie aanwezig om professionele ondersteuning te bieden met individuele behandeling te bieden.

Activiteiten
Op Bonaire staat er een uitgebreid programma klaar voor reizigers. Passagiers kunnen kiezen uit verschillende culturele, sportieve en toeristische activiteiten. Watersporters zullen ondervinden dat Bonaire een waar waterparadijs is en zij hebben de keuze uit onderstaande activiteiten:

Duiken & Snorkelen
Zeilen
Surfen & Kitesurfen

De professionele begeleiding van het Sky Health Club team maakt dat de kuurvakanties uitstekende mogelijkheden voor recreatie hebben. Ook passagiers die slecht ter been zijn of aan een rolstoel zijn gebonden kunnen volop genieten van activiteiten op het eiland. De medische programma’s zijn compleet verzorgd, waardoor ook partners van een onbezorgde vakantie kunnen genieten.

Sky Health Club is een initiatief voor mensen die herstellen van chronische (fysieke en mentale) aandoeningen (psoriasis behandeling, burnout behandeling). Voor deze groep mensen is het vaak niet of nauwelijks mogelijk om van een vakantie te genieten, omdat de specialistische zorg die benodigd is om onbezorgd van vakantie te genieten, niet op locatie aanwezig is. Sky Health Club weet hoe zwaar de effecten van een ziekte, psychische aandoening, of verslaving op patiënten, hun partners of hun directe omgeving zijn en heeft daarom op Bonaire een deskundig medisch team klaar staan om deze groep mensen te begeleiden tijdens de vakantie. Op deze manier combineert Sky Health Club optimale zorg met een onbezorgde vakantie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*