Social Ikea

Je sociale netwerk op een Ikea meubel

Gebruikers van Hyves en Facebook kunnen sinds kort gebruik maken van een nieuwe social media toepassing: Pretty Social. Pretty Social maakt het mogelijk om producten vorm te geven met de foto’s van alle vrienden binnen het sociale netwerk, van social Ikea producten tot fashion tot een social Mini Cooper.

 

Social design

Via de website www.prettysocial.nl kiezen bezoekers een product en laden vervolgens via een zogeheten open social verbinding alle foto’s van de vrienden op Facebook en/of Hyves in. Het product wordt vervolgens vormgegeven met deze persoonlijke social skin.

Een sociale wereld

Het initiatief wordt met veel enthousiasme ontvangen wereldwijd. Binnen slechts enkele weken heeft Pretty Social fans uit letterlijk alle delen van de wereld.

Social business

Pretty Social is momenteel druk bezig met het uitbreiden van haar bedrijfsactiviteiten, zoals het aansluiten van meerdere sociale netwerken (Twitter, Tumblr, Netlog) als het ontwikkelen van nieuwe producten voor de consumentenmarkt. Binnen bedrijven is er ook veel interesse. Binnenkort verschijnen dan ook de eerste producten voor de zakelijke markt.

////////einde persbericht /////////

website:                     www.prettysocial.nl

Facebook:                 www.facebook.com/prettysocial

persinformatie:         www.prettysocial.nl/pers

email:                         info@prettysocial.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*