Van Helden komende dagen op Secretaressebeurs in Brabanthallen

, , ,

Van Helden Relatiegeschenken staat de komende dagen, 25 en 26 mei, op de Secretaressebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

Leuke, nieuwe en inspirerende producten!
Inspiratie, informatie en ontmoeting staan centraal op deze beurs voor secretaresses; op woensdag 25 en donderdag 26 mei is Van Helden aanwezig op deze nieuwe beurs. Leuke, nieuwe en inspirerende artikelen horen daar vanzelfsprekend bij. Tijdens de beurs zijn er boeiende presentaties, themapleinen en ontmoetingsplekken. Een daarvan is in de stand bij Van Helden. Uw betrouwbare partner als het gaat om reclameartikelen, relatiegeschenken en meer. En wat meer… vraag het ons persoonlijk in de stand. Laat u verrassen.

Secretaresses leveren dagelijks topprestaties. En dat merken wij iedere dag. Laat je daarom bijpraten over de wereld die relatiegeschenken heet. Verrijk je kennis en laat je verrassen door een leuk assortiment, prima producten en opvallende items en doe inspiratie op bij ons team op de beurs. Vraag naar de vele mogelijkheden en oplossingen die wij u kunnen bieden.

Voor meer informatie kijk op: www.secretarybusinessdays.nl
Voor een gratis toegangskaart kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van Van Helden via 0344 – 640200 of via verkoop@vanhelden.nl

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*