VDH schoorsteen en daktechniek voor al uw dakoplossingen

Om lang te kunnen genieten van een waterdicht dak is regelmatig onderhoud van groot belang. Wanneer uw dak en/of schoorsteen regelmatig wordt geïnspecteerd en zo nodig onderhoud of reparaties worden uitgevoerd, zult u de levensduur aanzienlijk verlengen. Na inspectie kunt u van VDH schoorsteen en daktechniek een deskundig advies verwachten over het uit te voeren onderhoud aan uw dak of schoorsteen.
Door tijdig en vakkundig onderhoud voorkomt u onnodige herstelwerkzaamheden en reparaties waardoor u uiteindelijk aanzienlijk kunt besparen op de kosten van uw dak of schoorsteen.

Schoorsteeninspectie-, onderhoud-, renovatie- of reparatie
De deskundige medewerkers van VDH schoorsteen en VDH daktechniek kunnen alle werkzaamheden aan uw schoorsteen vakkundig uitvoeren. Voor alle werkzaamheden aan uw schoorsteen bent u bij VDH schoorsteen en daktechniek aan het juiste adres, enkele voorbeelden:

  • Camerainspecties
  • Aanbrengen (flexibele) rookkanalen enkel- en dubbelwandig
  • Uitslijpen met diamant en opnieuw voegen
  • Impregneren
  • Opnieuw opmetselen
  • Schoorsteenvegen
  • Schoorsteenkappen plaatsen

Bitumen dakbedekking (dakleer)
Niet alleen voor het aanbrengen van nieuw dakleer, maar ook voor alle voorkomende reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Is uw dakleer toe aan vervanging dan is het wellicht een goed moment om dit te vervangen door een kunststof dakbedekking. Door toepassing van de modernste technieken kunnen wij uw oude dakleer vervangen door een hoogwaardige kunststof dakbedekking voor tarieven vanaf slechts € 49,00 per m2 inclusief alle materialen en arbeid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stormschades
Is uw dak of schoorsteen als gevolg van een storm beschadigd neem dan direct contact met VDH schoorsteen en VDH daktechniek op, wij kunnen de schade snel en deskundig herstellen en handelen alles rechtstreeks met uw verzekering af.

Nokvorsten of nokpannen in cement
Door weersinvloeden kunnen scheuren ontstaan in het cement en kan als snel sprake zijn van lekkage van uw nokvorsten, vanaf € 59,00 per strekkende meter legt VDH daktechniek nokvorsten vast in flexibel kunststof waardoor u jarenlang verlost bent van onaangename verrassingen.
Contactgegevens
www.vdhdaktechniek.nl
www.vdhschoorsteentechniek.nl
Tel.: 073-643 1117

Vestiging ‘s-Hertogenbosch
Poeldonkweg 5
5216 JX ‘s-Hertogenbosch

Vestiging Nieuwaal
Waalbandijk 5
5313 AJ Nieuwaal

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*