Veertig jaar Coninx keuken- en interieurdesign van Coninxlijke huize

Wat in 1971 begon als een in de avonduren gerunde eenmanszaak groeide in vier decennia uit tot een familiebedrijf met een klinkende reputatie tot ver buiten de grenzen van de Euregio. En een showroom, annex eigen productiehal van zo’n 1200 vierkante meter. Bemand door een kundig montageteam, thuis in alle ins en outs op het vlak van bouw en inbouw van hoogwaardige keukens. Ondanks de up en downs van de economie weigerde eigenaar Hub Coninx concessies te doen aan afwerking en kwaliteit. Daardoor wordt menige keuken die veertig jaar geleden is geplaatst nu nog met veel plezier en probleemloos gebruikt. Het dynamische bedrijf staat daardoor nog steeds als een huis.

Naast kwaliteit is maatwerk de peiler waardoor het bedrijf zich zo succesvol ontwikkelde. Dan hebben we het niet over maatwerk met passtukjes. Nee, maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Passend bij interieur en lifestyle van de klant. Derde peiler is innovatie. Coninx heeft diverse vindingen op zijn naam staan. Bij een bezoek aan de showroom wordt duidelijk wat Coninx onder greeploos verstaat. Veel dingen zijn gecopieerd maar nooit geëvenaard.

Tenslotte, bij de uitvoering van de werkzaamheden neemt het team van Coninx u alles uit handen. Meten, breken, plaatsen. Van A tot Z. Van keuken tot badkamer, zolder tot woonkamer. Zo wist Coninx menige (keuken)droom te kleuren, al veertig jaar lang. Onder het genot van een lekkere Spaanse wijn kunt u op 14 en 15 mei aanstaande tijdens het open huis kijken naar demo’s van Gaggenau en Miele en demonstraties van innovatieve apparatuur, waaronder een aantal regelrechte primeurs.

U bent van harte welkom!

Coninx Keuken & Interieur
Veilingweg 7 6247 EP Gronsveld
T: 043 408 1900
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*