Vis in de zak

Utrecht, 3 mei 2011 – John West introduceert Tonijn & Dressing voor de salade, een vernieuwing binnen het visconserven- en sladressingschap. Tonijn & Dressing voor de salade is de eerste kant-en-klare saladeversierder met tonijnstukken, garnering en dressing op basis van olijfolie. Het nieuwe product is verpakt in een stazak en verkrijgbaar in 2 varianten, Zongedroogde Tomaten en Olijven & Basilicum. “Tonijn & Dressing voor de salade brengt de consument gemak en tijd. Doordat de saladeversierder compleet is, heb je met toevoeging van alleen sla of pasta zo een maaltijd of bijgerecht op tafel staan”, aldus Bart de Vuijst, country manager John West Holland.

 

Lekker en makkelijk
Tonijn & Dressing voor de salade is direct uit de verpakking te gebruiken en afgestemd op een zak gemengde sla van 200 gram. De gedoseerde portie is, net als de overige producten van John West, lang houdbaar en bevat geen conserveringsmiddelen. “Tonijn & Dressing voor de salade is geen vis in blik, maar vis in een zak. Met de kant-en-klare slaversierder komt John West de consument ook buiten het visconservenschap tegemoet om een lekkere, verantwoorde maaltijd te bereiden”, aldus De Vuijst.

 

Innovatie in het visconservenschap
De Vuijst: “Ook in 2011 is innovatie een belangrijk speerpunt voor John West. Dit zie je terug in de 3 nieuwste producten: Tonijn & Dressing voor de salade, Pure & Natural tonijnstukken in een eenpersoonsverpakking en Gegrilde Sardines. Door te blijven vernieuwen springen we in op de veranderende maatschappij en komen we tegemoet aan de consumentenbehoeften die hierdoor ontstaan.”In 2010 introduceerde John West Pure & Natural tonijn, een gestoomde tonijnmoot die niet meer hoeft uit te lekken voor gebruik. Tevens zijn in 2010 de John West makreel, sardines en zalm MSC gecertificeerd.

 

In de winkel
Tonijn & Dressing voor de salade is verkrijgbaar in het sladressingschap van de supermarkt. De consumentenadviesprijs is €2,39 per zak.

 

Over John West
John West produceert al meer dan honderd jaar vis van de beste kwaliteit en stelt alles in het werk om de beste en smakelijkste vis uit wereldzeeën te vinden. John West hanteert strenge controleprocedures en kwaliteitsgaranties om de kwaliteit van de vis en de zee flora en fauna te waarborgen. John West is marktleider in Nederland, Engeland en Ierland en is te koop in 38 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Noord- en Zuid- Amerika. Voor meer informatie www.john-west.com of www.VISopzijnBEST.nl

 

EINDE BERICHT


Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart de Vuijst, country manager John West Nederland, via Bart.DeVuijst@mwbrands.com of 06-51 205 081. Bijgaand beeldmateriaal is vrij van rechten te gebruiken bij dit persbericht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*