Wat doe jij voor 5 Euro ? | 5Eurie.nl Digitale karweitjes voor €5, €15, €25 en €50.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Persbericht 5Eurie, Almelo, 27 mei 2011

Digitale karweitjes voor €5, €15, €25 en €50.

Digikarweitjes zijn klusjes die je met behulp van een computer op afstand voor iemand kunt uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan diensten en producten die je in digitale vorm kunt leveren. Een speciaal voor jou ontworpen receptenbundel. Een op maat gemaakte banner of het aanpassen van je website. Je kunt deze klusjes nu supereenvoudig uitbesteden of aanbieden via 5Eurie.

5Eurie brengt vraag en aanbod van digitale karweitjes namelijk samen. We bieden je de kans om een inkomen te genereren door het aanbieden van jouw digitale diensten en producten. Kopers kunnen daarentegen voor een vastgesteld (laag) bedrag hun klusjes outsourcen.

Aanbieders kunnen hun digitale producten en diensten uiteraard ook promoten via de website van 5Eurie. Hoe positiever de reacties van kopers des te meer het betreffende digikarweitje in de spotlight komt te staan. Uiteraard kunnen karweitjes vanuit 5Eurie ook worden gepromoot op bekende social media sites als Twitter, Facebook en Hyves.

Voor ondernemers biedt 5Eurie inmiddels een waslijst aan digikarweitjes aan. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een specifiek karweitje als vraag uit te zetten. Het concept van 5Eurie is een waar paradijs voor ondernemers die niet alles zelf kunnen of willen doen. Het kopen of verkopen van digikarweitjes tegen een laag tarief biedt enorm veel kansen om je business een enorme boost te geven.

Natuurlijk kunnen naast ondernemers ook andere doelgroepen hun hart ruimschoots ophalen op deze site. Neem bijvoorbeeld de leuke en bizarre digikarweitjes die aangeboden worden. Of neem de cadeau-suggesties om een paar voorbeelden te noemen.

Kortom 5Eurie is hét portaal in Nederland voor het outsourcen of aanbieden van al je digitale karweitjes en klusjes voor €5, €15, €25 of €50.

Volg ons op twitter via @5eurie

Meer informatie over deze website is te vinden op http://5eurie.nl