Borero opent webshop met loungesets tegen outletprijzen

,

In de onlangs geopende webshop van Borero vindt u een uitgebreid assortiment aan hoge kwaliteit loungesets, tuinmeubelen en aanverwante artikelen tegen absolute outletprijzen. Of u nu houdt van rond of hoekig en strak, modern, romantisch of klassiek. Bij Borero kunt u uw droomtuin inrichten met een ruime keuze aan de meest trendy en comfortabele buitenmeubelen.

Doordat Borero direct inkoopt bij de fabrikanten en zelf importeert, kunnen zij de loungesets tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Het transport in Nederland verzorgen zij zelf, wat naast kostenbesparing ook meteen een snellere levertijd garandeert. Daarnaast hoeven zij geen showroom- , personeels- en marketingkosten aan consumenten door te berekenen en dat scheelt honderden euro’s!

Het kunststof wicker van de loungesets is zeer geschikt voor buitengebruik, maar staat ook stijlvol in een serre, tuinkamer of op uw veranda. De frames bestaan uit een stevig en licht aluminium voorzien van een poedercoating. Het sterke kunststof vlechtwerk (polyethyleen)  is duurzaam om het frame heen aangebracht. De tuinmeubelen zijn geheel weerbestendig en hierdoor zeer goed geschikt voor ons wisselvallige klimaat. De combinatie van polyethyleen wicker en het aluminium frame maakt de loungesets bestand tegen vorst, (regen-) water, en schimmelvorming. Bovendien bieden de kleuren bescherming tegen UV-straling en is het materiaal kleurecht. Het gewicht is vanwege het lichte aluminium frame ook comfortabel bij het verplaatsen van de meubelen.

U kunt uw loungeset van Borero het hele  jaar door buiten laten staan. Vorst heeft tot gevolg dat het vlechtwerk minder buigzaam wordt. Het wicker vlechtwerk is eenvoudig te reinigen met lauw water en een zachte borstel, spons of doek. Het gebruik van chemische reinigingsmiddelen, allesreinigers en dergelijke wordt ontraden.

————————————————————————————————-

Noot voor de redactie

Kijk voor meer informatie op www.borero.nl of mail naar joyce@borero.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*