Burgemeester van Hengelo opent 5 juli Microsoft Experience Center bij IT Oost Nederland

, ,

Hengelo, 10 juni 2011 – Op dinsdag 5 juli opent drs. Frank A.M. Kerckhaert, burgemeester van Hengelo, samen met Bas Agbeko, Manager Partner Strategy & Programs bij Microsoft, de deuren van het Microsoft Experience Center bij IT Oost Nederland aan de Amarilstraat 6 in Hengelo. Op deze locatie wordt aan de hand van praktijksituaties, voorlichting en demonstraties “Het Nieuwe Werken” tastbaar gemaakt. Ook kan men hier uitgebreid kennis maken met de Microsoft Cloud Computing Strategie.

Om 14.30 uur heet Edward Lohuis, directeur van IT Oost Nederland, iedereen van harte welkom. Hans van der Meer, Marketing Manager bij Microsoft, weet als geen ander helder te maken hoe organisaties hun voordeel kunnen doen met het nieuwe werken. Hij zal om 14.45 uur een inspirerende presentatie verzorgen, gevolgd door een demonstratie van één van de mogelijke scenario’s. Om 16.00 uur nemen drs. Frank A.M. Kerckhaert en Bas Agbeko het officiële gedeelte voor hun rekening en openen het Microsoft Experience Center bij IT Oost Nederland. Rond 16.30 uur wordt deze feestelijke opening afgesloten met een hapje en een drankje. 

Ondernemers kunnen kosteloos en vrijblijvend een bezoek brengen aan het Microsoft Experience Center en met eigen ogen zien en ervaren wat het nieuwe werken is. Lohuis: “Het blijkt dat veel mensen nog niet helemaal scherp hebben wat het nieuwe werken kan betekenen voor hun organisatie. Wij zijn als partner van Microsoft al jaren bekend met de vele voordelen van het nieuwe werken (vanaf iedere plaats, op ieder tijdstip en met behulp van ieder device werkzaamheden uitvoeren) en onder het motto van eerst zien en dan geloven willen wij onze relaties hier nu ook van overtuigen.”

U kunt zich inschrijven voor deze feestelijke opening via onze website www.itoostnederland.nl of stuur een e-mail naar m.bont@itoostnederland.nl.

—————————————EINDE BERICHT——————————————————————————————————-

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over het Microsoft Experience Center kunt u contact opnemen met:
Thijs Versteeg
Account Manager IT Oost Nederland
Telefoon: 074 – 850 42 00
t.versteeg@itoostnederland.nl

Over IT Oost Nederland

IT Oost Nederland voorziet in IT problematiek ontzorgen. Door ontwerp, bouw, ingebruikname, beheer en beschikbaarheid van IT netwerken. IT Oost Nederland is actief met projecten en beheer in de regionale business to business markt. Recente ontwikkelingen:
Medio 2009 is het shared service center van IT Oost Nederland beschikbaar gemaakt. Hiermee kunnen complete IT netwerken of delen daarvan aangeboden worden vanuit ons rekencentrum.

Eind 2009 is ITON Professionals & Detachering als business unit van start gegaan. IT capaciteit ontzorgen: werving, selectie en levering van tijdelijke gespecialiseerde IT kennis en kunde.

IT Oost Nederland BV
Amarilstraat 6, Postbus 7550 AB Hengelo, T: 074 850 42 00 F: 074 – 850 42 90
www.itoostnederland.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*