De Boertiengroep groeit!

,

De Boertiengroep is weer volop in ontwikkeling! Per 1 mei hebben we Jakob van Wielink mogen verwelkomen als senior adviseur en trainer op het gebied van Leiderschap en Organisatieontwikkeling. Jakob van Wielink werkt met een unieke aanpak rondom verandering en werk. Samen met Bert Cozijnsen schreef hij het succesvolle ‘Over de rooie. Emoties bij verlies en verandering op werk’, waarvan bij Kluwer in april van dit jaar de 3e druk verscheen. Een boek over de soms zo ingewikkelde veelzijdigheid van veranderingen en de impact ervan op het werk en organisaties. Wat zijn menselijke succesfactoren bij verandering? En is er vanuit leiderschap op te sturen? Het oude kan pas plaats maken voor het nieuwe, als mensen de gelegenheid krijgen om het oude ook echt los te laten. Juist omdat ca. 80 % van de reorganisaties mislukt, is het cruciaal om al vóór de verandering de vraag te stellen: hoe gaan we dat doen?

Veranderen als passie

Veranderen, een thema dat Jakob ook vanuit zijn persoonlijke leven goed kent, is zijn professionele passie. Die komt tot uitdrukking in zijn begeleiding van mens en organisatie bij veranderingsprocessen en leiderschapsontwikkeling. In het veronderstelde spanningsveld ‘resultaatgerichtheid’ vs. ‘menselijkheid’ of ‘managen’ vs. ‘loslaten’ levert Jakob een bijdrage aan duurzame en impactvolle veranderingen.
In 2012 verschijnt bij Ten Have een nieuw boek van zijn hand en die van Riet Fiddelaers-Jaspers. Interviews met bekende en onbekende Nederlanders over verandering en werk. Een boek met tips, do’s and don’ts voor op het nachtkastje van leidinggevenden, coaches en HR-professionals.

Over de Boertiengroep

De Boertiengroep is expert op het gebied van leren en ontwikkelen. We hebben alle disciplines in huis om een organisatieontwikkeling of individuele ontwikkeling tot een succes te maken. We bieden een unieke combinatie van vijf diensten: training, consulting, coaching, assessment en acteurs. Deze vijf diensten kunnen onafhankelijk worden afgenomen, maar sluiten ook nauw op elkaar aan. Door de juiste inzet van de juiste expertise op het juiste moment, boeken we optimaal resultaat.

We bieden u toegang tot een breed veld aan expertises gericht op strategisch veranderen, leren en ontwikkelen. Wij zorgen voor de regie, de juiste interventies én de interne afstemming. Projecten verlopen daardoor effectiever en efficiënter, sneller en beter. Naast de basisdiensten bieden we een breed scala aan innovatieve programma’s en creatieve werkvormen. Met onze verrassende en dynamische aanpak helpen we mensen en organisaties een sprong vooruit te maken. Dat leren en ontwikkelen leuk is, bewijst de Boertiengroep. We combineren kennis en kunde met verrassing en inspiratie. Onze deelnemers kunnen spelenderwijs oefenen en experimenteren in een veilige leeromgeving. Zo wordt persoonlijke ontwikkeling een ware belevenis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*