Google knoeit met zoekresultaten

Achter de schermen van Google wordt blijkbaar geknoeid met zoekresultaten. De medewerkers achter Google zijn in sommige gevallen dezelfde vrijwilligers die ook achter sites als Wikipedia zitten.

Deze ”deskundologen” accepteren of wijzen naar eigen goeddunken begrippen en zoekwoorden en zelfs namen van mensen uit de media af. Onlangs waren namen van acteurs en artiesten binnen een week van de eerste plaatsen van de zoekresultaten in Google helemaal onderin de zoeklijst verdwenen. Juist dezelfde namen van mensen die al jaren bekend zijn werden eerder door de vrijwilligers van Wikipedia geweigerd omdat zij zogenaamd niet waardevol zouden zijn. Reden hiervoor, nog niet hebben meegespeeld in series als gtst.

Alhoewel er anderzijds op Wikipedia volledig onbekende personen , meestal zelfbenoemde vrouwelijke modellen, wel ingang hebben gevonden. Hierop aangesproken wilde niemand van Google noch Wikipedia stelling nemen. Moet er van uit worden gegaan dat het een groot bedrog is?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*