Hoppe is 50 jaar en loopt voor KiKa

Op 26 maart jl heeft Hoppe – o.a. bekend van haar koekjes voor horeca –  de mijlpaal van 50 jaar in haar bestaansgeschiedenis bereikt. Dit 10de lustrum wordt dit jaar uitbundig gevierd, en tegelijkertijd gaat Hoppe zich het hele jaar inzetten om middels diverse acties geld in te zamelen voor het goede doel: Kika.

Hoppe 50 jaar

Begonnen in 1961 als importeur van Kempische wafels en inmiddels uitgegroeid tot marktleider in per stuk verpakte ‘cadeautjes’ (koekjes en chocolaatjes) voor de horeca. De oorsprong van het bedrijf ligt in de Brabantse Kempen, en sinds november 2007 zijn de verkoopactiviteiten en productontwikkeling samengebracht in een nieuw pand op het T58 tradepark in Tilburg. Met haar brede assortiment aan gebakken producten –zoet en hartig- richt Hoppe zich naast het horecakanaal ook op supermarkten in binnen- en buitenland. Door innovatie en productontwikkeling weet Hoppe zich na 50 jaar nog steeds in de markt te onderscheiden.
Waarom Kika?

Hoppe en Kika steken beide veel energie in onderzoek en ontwikkeling, ieder op haar eigen gebied. KiKa door onderzoek naar kinderkanker en manieren om de kwaliteit van het leven voor kinderen met kanker dragelijker te maken tijdens de behandeling. Hoppe op haar beurt richt zich op productontwikkeling en verbetering van gebakken producten o.a. ten aanzien van gezondheid, smaak en gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Kikarun 26 juni 2011
Op zondag 26 juni a.s. zetten de medewerkers van Hoppe de eerste grote stap voor KiKa. Die dag reist “team Hoppe” met maar liefst 31 personen (collega’s, vrienden en familie) af naar Rotterdam om de KiKarun te lopen in het Kralingse Bos. In totaal loopt “team Hoppe” 191 kilometer  voor het goede doel.

2000kmvoor Kika

…dat is de doelstelling van Lau Gevers, oudste medewerker van Hoppe, om dit jubileumjaar te gaan wandelen voor KiKa. Gemiddeld betekent dat bijna elk weekend een mars van 40 à 50 kilometer, maar ‘ons Lauke’ gaat ervoor! In Nederland en België heeft Lau tot nu toe al meer dan 800 km gelopen. Lau heeft inmiddels een eigen fan-blog (www.laugevers.blogspot.com), waarop je zijn daden kunt volgen.

Voor meer informatie: Hoppe Group – dhr. Corné van Vuren (marketing & communicatie) – tel. 013 5308650 of 06-52646167

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*