Ideeën voor een foto op canvas

Je hebt het weleens als je op visite bent bij kennis of familie waarbij je een leuke foto op een bepaalde canvas ziet of in de lobby/wachtruimte bij een bedrijf of een andere openbare plek. Of het een abstracte foto is of een familie foto vertegenwoordigt, er zijn vele variaties mogelijk met een foto op canvas.

In huiselijke sferen treft men veelal foto’s aan van familie en vrienden logischerwijs van bijvoorbeeld een verjaardagsfeest. Verder heeft men ook vaak foto’s van een onvergetelijke reis naar Thailand waarbij men de jungle mee naar huis brengt of een gedenkwaardig moment zoals de geboorte van een kind of een diploma uitreiking. Kortom vele momenten die men in een leven vastlegt op een camera.

Nadat je een uitgedachte keuze hebt gemaakt van een foto voor op je canvas kun je een selectie maken van het type canvas dat je wilt hebben. Tegenwoordig zijn er vele variaties voor foto’s op canvas doeken en de effecten die je hierbij kan kiezen. Een korte opsomming van de mogelijke effecten zijn:

  • Zwart/wit effecten die een moderne of ouderwetse beeld kunnen creëren.
  • Kleur accenten in de afbeelding op het canvas zodat de afbeelding op een Andy Warhol schilderij gaat lijken. Zeer leuk om bij een foto van jezelf of je familie en vrienden te doen. Dit is natuurlijk ook een erg leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag.
  • Mozaïek stijl, de foto wordt dan in kleine stukjes opgedeeld net als een stroboscoop weergave.
  • Met een sepia effect kan de stijl van een foto van een oude analoge camera worden nagebootst.
  • Tenslotte de 2-3 of 4 luik canvas wijze wat vaak wordt gebruikt bij een sportieve foto of een foto met diverse aspecten.

Foto op canvas als cadeau

Hoe vaak overkomt het je dat wanneer je een cadeau wil kopen voor een persoon dat je niet zo gauw kan bedenken wat je die vriend(in) of familielid wilt geven? Zeer waarschijnlijk is het antwoord op die vraag “redelijk vaak”. Het geeft niet want nu kun je aan verschillende vrienden en familieleden persoonlijke foto momenten vereeuwigen op een canvas waarbij je ook een keuze kan maken van een effect op het canvas die wellicht aansluit bij de betreffende foto moment of persoon.

Canvas Store

Canvas Store heeft sinds de oprichting ruim meer dan 50.000 canvas doeken verkocht en is hiermee een van de marktleiders op het gebied van canvasdoeken in Nederland. Tevens is Canvas Store lid van de organisatie “Thuiswinkel waarborg” en tot tweemaal toe verkozen als beste online webwinkel! Op de website van Canvas Store treft men ook vele reacties van klanten inclusief de afbeelding van het aangekochte canvas ter inspiratie en vergelijkingsmateriaal. Verder is het ook mogelijk om een kijkje te nemen op de website van Canvas Store met betrekking tot vele verschillende foto’s die geselecteerd kunnen worden voor je nieuwe canvas. Foto op canvas is hiermee voor velen een uitstekend aankleedstuk voor de huis- of woonkamer en daarnaast erg voordelig in verhouding tot andere aankleedstukken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*