Invicta Akula Russian Diver 5278 is een krachtpatser

Invicta Akula Russian Diver horloge 5278

Invicta Akula Russian Diver horloge 5278

Groot, groter, groots. De Invicta Akula Russian Diver chronograph horloges hebben uitstraling. Een grootse uitstraling, dankzij een stevige kast in combinatie met een stoere sportieve rubberen of lederen band. Of de Invicta Akula Russian Diver chronograph 5278 de mooiste is, moet u zelf bepalen. Spraakmakend is hij zeker. Bestel het horloge nu snel en veilig online bij WatchXL.

Zwart en wit zijn de kleuren van een zebrapad, de kleuren van de tegenstelling. Het maakt dat de Invicta 5278 uit de Akula Russian Diver serie springt. De zwarte wijzerplaat met witte wijzers en cijfers, een witte lederen band in combinatie met een zwarte vlindersluiting. Je moet er van houden, maar het maakt het horloge tot een beschaafde uitspatting van kracht.

Niet alleen de kleuren van Invicta 5278 geven het horloge kracht, de doorsnede van het horloge werkt daar ook vrolijk aan mee. Met een doorsnede van 52 millimeter is het klokje een echt XXL horloge. En toch, ondanks zijn grote kan hij door een ieder met een gemiddelde pols gedragen worden. Invicta heeft daarvoor goed naar draagcomfort gekeken.

Het Amerikaans Zwitserse Invicta staat bekend om haar topkwaliteit horloges voor een scherpe prijs. De Akula Russian Diver 5278 kost 699 euro, maar dan heb je ook een uitstekend horloge. Natuurlijk beschikt het over een chronograaf en datumweergave. Daarnaast is het wordt de wijzerplaat en de tritnite lichtgevende wijzers beschermd door flame fusion glas. Het horloge is ook geschikt om mee te zwemmen dankzij een waterdichtheid tot 100 meter (10 ATM).

Kijk voor meer horlogenieuws op horlogenieuws.wordpress.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*