MUTESOUNDS TIJDENS HAAGSE MUSEUMNACHT

Zaterdag 3 september 2011 organiseert MuteSounds, in coproductie met het Paard van Troje een van de afterparty’s tijdens de Haagse Museumnacht. Strandpaviljoen Buiten aan het Zwarte Pad in Scheveningen wordt omgetoverd tot een muzikale speeltuin waarbij van alles te beleven is. Uiteraard is de trilvloer ook aanwezig!

MuteSounds begon ooit als een onschuldig afstudeerproject van vier Haagse studenten. Ondertussen is het uitgegroeid tot een festival voor doven, slechthorende én horenden, waarbij de zintuigen op een unieke manier geprikkeld worden.

Ook tijdens de vierde editie verrast het team van MuteSounds het publiek met een beleving van muziek. Want muziek kun je niet (alleen) horen, maar ook zien en voelen. Met een trilvloer, muziekgebarentolken, theateracts, interactieve installaties, prachtige lichtshows en videoprojecties laat MuteSounds zien dat muziek meer dan een beat alleen is

Culturele cross-over samenwerking
MuteSounds is de samenwerking aangegaan met communicatieadviesbureau Winkelman Van Hessen, organisator Haagse Museumnacht, vanwege de culturele raakvlakken van beide concepten. Een culturele cross-over samenwerking tussen Winkelman Van Hessen, Paard van Troje en MuteSounds.

Voorafgaand de afterparty’s, tijdens de Haagse Museumnacht, zijn de musea en culturele instellingen in de hofstad tot diep in de nacht geopend. Bezoek eerst een van de Haagse highlights en pak het gratis OV naar de afterparty van MuteSounds in Strandpaviljoen Buiten op het Scheveningse strand.

Het thema van de Museumnacht en MuteSounds is ‘Zie dubbel zo veel’. Geniet dus met z’n tweeën (of meer!) dubbel en dwars!

Start kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Speciaal voor de eerste 50 Vroege Vogels bieden wij toegangskaarten aan voor 5 euro in plaats van 10 euro. Wees snel en zorg dat je een Vroege Vogel bent!

MUTESOUNDS TIJDENS HAAGSE MUSEUMNACHT
Datum: zaterdag 3 september 2011
Locatie: Strandpaviljoen Buiten, Zwarte Pad 67, Scheveningen
Voor meer informatie over het programma en voor de locatie zie; www.mutesounds.nl

Voor het laatste nieuws rondom MuteSounds kunt u ons volgen op Twitter: www.twitter.com/mutesoundsDH

Noot voor de redactie – niet ter publicatie:
voor een interview, beeldmateriaal en meer informatie kunt u contact opnemen met

Maks Oosterbaan
Woordvoerder MuteSounds
tel: 06 – 16 94 84 01
e-mail: maks@mutesounds.nl
website: www.mutesounds.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*