Online spelen populair

Nederlanders maken gemiddeld 16 uur per week gebruik van internet, volgens een marktonderzoekbureau. Het gebruik van internet in Nederland is redelijk stabiel. Uit een onderzoek onder meer dan duizend internetgebruikers is gebleken dat mannen meer internetten dan vrouwen. Mannen maken gemiddeld 18 uur gebruik van internet en vrouwen 15 uur. Jongeren maken meer gebruik van internet dan ouderen. De groep jonger dan 35 jaar is 20 uur online en de groep ouder dan 35 jaar 15 tot 16 uur.

Op het internet zoekt meer dan 90% naar informatie, 80% doet zijn of haar bankzaken, 70% leest nieuws en 60% shopt online. Online vermaken is zeer populair, met name online spelen en games, muziek luisteren, video’s bekijken, films downloaden, blogs of forums lezen. Daarnaast zijn Google en Marktplaats favoriete websites. Mobiel internet is ook steeds aan het groeien, meer dan 40% van de Nederlanders maakt gebruik van internet op zijn of haar mobiel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*