Podium Duycker Agenda week 25

Nationale topacts van o.a. Peter Pan Speedrock, Benjamin Herman Quartet en Valerio Zeno

Hoofddorp 20-06-2011 – Duycker, het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer heeft het weekend een aantal topacts in huis van nationale klasse! Vrijdag 24 juni a.s. staat Peter Pan Speedrock in de grote zaal en presenteren natuurlijk hun nieuw verschenen album; We Want Blood! Benjamin Herman Kwartet – de top van de Nederlandse Jazz trakteert bezoekers op zaterdag 25 juni met een heerlijke jazz avond. En tegelijkertijd is er GELAZER! met Lady Bee, Shagspeare en special guest Valerio Zeno. Een clubavond met house, hiphop, dubstep, gekkigheid, gesodemieter, knallen: dat is BONUS voor je.. die je dus niet mag missen.

VR 24 JUNI – PETER PAN SPEEDROCK
SUPPORT: AL AND THE BLACK CATS
Aan de overkant van de plas hebben ze Motörhead en (meer recentelijk) Danko Jones, maar wij hebben Peter Pan Speedrock. En wat zijn we blij met het ein-de-lijk verschenen album ‘We Want Blood!’. Peter Pan Speedrock zoals we ze kennen: hard, ruig en snel, gaat in 2011 ook in Japan, China en Zuid-Amerika spelen, dus we zijn blij ze te verwelkomen in de grote zaal van Duycker. Laten we hopen dat ze Dikke Dennis meenemen.. en zijn broek aanhoudt.

Als voorprogramma nemen de mannen Al and the Black Cats mee. Deze Amerikaanse band maken snoeiharde Rockabilly Punk, dus kom ook vooral op tijd voor het voorprogramma!

TICKETS & INFO: http://www.duycker.nl/?fId=415&uId=5323&catId=0&year=2011&month=5
AANVANG: 21:00 | VVK: €14,50 | DEUR: €14,50

ZA 25 JUNI – NOUVEAU PRESENTS: BENJAMIN HERMAN KWARTET
TOP VAN DE NEDERLANDSE JAZZ
NOUVEAU is de dansbare de jazz/soul/funk avond van Duycker. Iedere editie worden bezoekers getrakteerd op fijne grooves, dansbare jazz en vintage soul & funk van DJ Vincent-Paolo en een speciaal optreden van het Benjamin Herman Kwartet.

Benjamin Herman behoeft eigenlijk geen verdere introductie. De altsaxofonist is zelfs ver buiten onze landsgrenzen een grootheid. Vooral bekend als bandleider van de New Cool Collective, heeft Benjamin Herman zijn sporen verdiend door samen te spelen met mensen als Candy Dulfer, Wouter Hamel, Paul Weller, Trijntje Oosterhuis, Michiel Borstlap en vele anderen. In 2005 won hij een Edison voor ‘Beste Jazz Album’ en een jaar later de Boy Edgar prijs. Ook zij die niet bekend zijn met jazz kennen Benjamin Herman wellicht van zijn zeer succesvolle samenwerking met rapper Typhoon, waarmee hij oa Lowlands plat speelde.

Bezetting;
Benjamin Herman – sax
Gideon van Gelder – toetsen
ernst Glerum – contrabas
Joost Patocka – drums

TICKETS & INFO: http://www.duycker.nl/?fId=415&uId=5289&catId=0&year=2011&month=5
AANVANG: 22:00 | VVK: €12,50 | DEUR: €14,50

ZA 25 JUNI – BONUS
HOSTED BY GELAZER! (LADY BEE & SHAGSPEARE)

Attentie, attentie: willen Lady Bee en Shagspeare naar de kassa van Duycker komen.. Er is Gelazer in de tent!

Wat doe je als je de beste clubavond van Hoofddorp en omstreken wilt neerzetten? Simpel: je geeft Gelazer de sleutels van je voordeur en laat ze met BONUS de tent volledig overnemen! Gelazer is koningskoppel Shagspeare en Lady Bee, beiden van wereldformaat en toch local heroes.

De versafdeling van Duycker brengt je BONUS, de eigen clubavond van Gelazer! En je weet wat dat betekent: chaos van het hoogste niveau. House, hiphop, dubstep, gekkigheid, gesodemieter, knallen: dat is BONUS voor je.. duidelijk?

De BONUS aanbiedingen van deze editie zijn:
– Gelazer!
– Phalerieau (Valerio Zeno)
– Marc Benjamin
– Fullscale

TICKETS & INFO: http://www.duycker.nl/?fId=415&uId=5887&catId=0&year=2011&month=5
AANVANG: 23:00 | VVK: €10,- | DEUR: €12,- | LEEFTIJD: 18+

TICKETS
De programmering van Duycker is te vinden op www.duycker.nl. Via de site zijn tickets online te bestellen. Het is ook mogelijk kaarten aan de kassa’s van Duycker te kopen. Deze zijn een uur voor aanvang van een concert/optreden geopend.

PROGRAMMERING JUNI 2011:
VR 24 JUN PETER PAN SPEEDROCK support AL & The Black Cats
ZA 25 JUN NOUVEAU PRESENTS: BENJAMIN HERMAN KWARTET
ZA 25 JUN BONUS hosted by Lady Bee & Shagspeare
VERWACHT JULY 2011:
VR 01 JUL FINALE POPPRIJS HLMRMEER
ZA 02 JUL SEEN VISUAL MUSIC BY GIRLSLOVEDJ’S & BNN
ZA 09 JUL URBAN LADIES NIGHT Dj Orlando & Dennis de Menace
VR 15 JUL HATESFERE Beste metal Export uit Denemarken!
ZA 16 JUL PAUPER GLAM Hard Gaan ‘Trailer Trash Style’

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio’s, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen, waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie: www.duycker.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*