Recaro Porsche Actiepakket op Porsche Scene Live 2011

, , , , , , , , , , , ,

Op het TT Circuit in Assen zal pinkstermaandag 13 juni 2011 het evenement Porsche Scene Live plaatsvinden. Voor dit evenement, speciaal voor de Porsche liefhebbers, heeft BCS Recaro een exclusief actiepakket samengesteld voor eigenaren van een Porsche.

Na de meest recente edities op Zandvoort in combinaties met het Nationaal Oldtimer Festival, wordt Porsche Scene Live dit jaar georganiseerd op het TT Circuit Assen. Dit jaar is er een combinatie met het Duitse Autosport Festival, een evenement dat geheel in het teken staat van merken als BMW, Mercedes, Audi, Opel en natuurlijk Porsche! Op dit evenement is ontzettend veel te zien en te beleven en Recaro zal met een compleet ingerichte stand aanwezig zijn. Ook zal de Recaro Remarkable Racing Quiz op het Main Stage van het Duitse Autosport Festival worden gehouden, een leuke quiz met fantastische prijzen.

Speciaal voor dit evenement heeft BCS Recaro een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set Recaro Pole Position racekuipen, bekleed in zwart Porsche leder inclusief aluminium adapters voor een actieprijs van  € 1999,-. Deze set is voorzien van een TUV en ABE Keurmerk en dus goedgekeurd voor weggebruik. Uiteraard beschikken de Pole Positions ook over een FIA-keur, echter dienen ze dan gemonteerd te worden met stalen adapters. De Recaro Pole Position is al jaren een vertrouwd gezicht in het Recaro programma voor de aftermarket, maar ook als af fabriek stoel in verschillende modellen van Porsche. De stoel kenmerkt zich door zijn veiligheid en fantastische ergonomische pasvorm. Vele opties qua bekleding zijn mogelijk, evenals een uitvoering met Carbon schaal in plaats van glasfiber.

Kortom kom naar onze stand op 13 juni, kijk op onze website www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)229-285025.De actie is geldig in de week van en na Porsche Scene Live van 13 t/m 26 juni 2011. De stoelen worden desgewenst geleverd via onze officiële Recaro dealers, zij kunnen namelijk zorgen voor de inbouw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*