Solar bikini oplader

De solar skibroek is een skibroek met zonnepanelen, zeer handig voor het opladen van je telefoon wanneer je op de piste staat. Zo bestaat er ook een solar rugzak en iphone oplader voor het opladen van apparaten en smartphones en verschillende soorten solar tuinverlichting.

De nieuwste rage voor de zomer is de solar bikini, hiermee kun je heel de dag zorgeloos rondhangen op het strand met je iphone of ipod zonder dat de batterijen leeg worden. Je hoeft met zo een bikini geen extra Iphone oplader overal mee te sjouwen. Zo een bikini is uitgevoerd met tientallen fotovoltaische stripjes, die met elkaar in verbinding staan door een geleidend draadje. Aan het uiteinde van het draadje is er een usb-poortje, waaraan je een camera, smartphone of mp3 speler kunt aansluiten en opladen. Met de solar bikini kun je gewoon een duikje nemen. Voor de heren heeft de solar strandgoed ontwerper nog veel meer in petto.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*