Vlag uit voor Gymnasiasten van Baken Trinitas Gymnasium

Almere – Eindelijk is het wachten voorbij. Voor de allereerste keer waren er dit jaar examens op Baken Trinitas in Almere en de leerlingen hebben het geweldig gedaan. Van de 97 leerlingen is 87% procent in een keer geslaagd en na het herexamen is de verwachting dat dit percentage zal oplopen tot wel 90%. Een indrukwekkend resultaat voor het enige zelfstandige Gymnasium in Flevoland.

Directeur van Baken Trinitas Gymnasium, De heer N. Sterrenburg, is vanzelfsprekend ontzettend blij met het behaalde resultaat. “We wisten dat we de leerlingen voldoende hadden voorbereid en dat de organisatie rondom de examens goed was geregeld, maar natuurlijk is het zo’n eerste keer extra spannend. We zijn dan ook erg trots op onze leerlingen en op de docenten, die dit resultaat met elkaar hebben bereikt.”

Baken Park ‘back on track’

Goed nieuws voor de leerlingen van Baken Park Lyceum. Na een paar moeizame jaren zitten de resultaten van het eindexamen weer in de lift. Voor de havo- en atheneumleerlingen van Baken Park zal het slagingspercentage na de herkansingen op minimaal 80% liggen, een percentage dat hoger ligt dan voorgaande jaren.

Baken Stad

De examenresultaten van Baken Stad College zijn ook dit jaar weer prima. Op deze vmbo-school komt het geslaagden percentage na de herkansingen op 98%.

Op Baken Poort zijn nog geen examens afgenomen. Deze havo-/mavo-school is dit jaar pas van start gegaan met leerjaar 1.

Uitreiking diploma’s

Op 30 juni en 1 juli a.s. zullen alle geslaagde leerlingen op de verschillende Baken-scholen hun diploma’s in ontvangst nemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*