Bedrijfsfeest Limburg of dagje uit Limburg

De Floriade is een evenement dat in Nederland eens in de tien jaar wordt georganiseerd. In 2012 wordt de Floriade van april tot en met oktober gehouden in Venlo. De Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling dat sinds 1851 internationaal plaats vindt. Zo worden landen in de gelegenheid gesteld om een idee te schetsen van hun technische, culturele, sociale en economische ontwikkelingen. Na afloop van zo een tentoonstelling resteert er dikwijls een kunstwerk of gebouw zoals, de Euromast, Atomium en Eiffeltoren. De Euromast in Rotterdam werd voor de Floriade van 1960 gebouwd.

Zo een evenement is natuurlijk ook perfect voor het organiseren van een bedrijfsfeest Limburg of dagje uit Limburg. Behalve dat het park ingericht wordt voor tentoonstellingen en exposities, wordt er gebouwd aan een diversiteit aan ruimten waar men bedrijfsevenementen, congressen en vergaderingen kan houden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*