Bedrukte Paraplu’s een ideaal geschenk voor nu en het najaar

, , ,

Paraplu bedrukkenHet kan niet altijd mooi weer zijn, zeker niet in Nederland, zo blijkt ook deze zomer weer. Er zitten van die dagen bij dat je niet zonder paraplu naar buiten wilt, zeker ook in het aankomende najaar. Is er dan nog een betere plaats denkbaar om je als bedrijf te promoten dan op zo’n paraplu. Niet alleen zullen uw relaties blij zijn dat ze zich onder uw relatiegeschenken kunnen verschuilen, maar tegelijk presenteert u zich in het openbaar en vergroot u zo uw naamsbekendheid. Kies dus voor paraplu bedrukken voor uw relaties in de zomer en het najaar.

De zomer is sowieso een perfect moment om bij uw relaties onder de aandacht te komen. Want uit onderzoek blijkt dat het grootste deel van uw doelgroep tijdens de zomermaanden thuis is en dus uitstekend bereikbaar. Verder worden acties beter gelezen en gewaardeerd in de zomermaanden. Het najaar, het beursseizoen, is met name gericht om nieuwe relaties te vinden en binden aan uw bedrijf. Aangezien het najaar traditioneel ook het meest regenachtig is, is een paraplu bij uw relaties dan ook meer dan welkom.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar relatiegeschenken, zoals bedrukte paraplu’s. Of bent u op zoek naar andere goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Wij bieden u keuze uit een ruim assortiment paraplu’s met bedrukking. Met onder andere storm paraplu’s, opvouwbare paraplu’s en windbestendige paraplu’s in alle soorten en maten. Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*