Cartoons hangen aan het kurkbord

Na tientallen jaren en duizenden striptekeningetjes is het boek van de Dordtse cartoontekenaar eindelijk af. De leukste, beste, kleurrijkste en meest komische cartoons van de tekenaar zijn gebundeld in een boek. Het boek ligt vanaf gisteren in de schappen. Hiervoor nam de burgemeester het eerste exemplaar reeds in ontvangst. In het boek wordt de stad op een humoristische manier in stripvorm beschreven.

De Dordtse tekenaar maakte duizenden keer van het nieuws uit de krant cartoons. In zijn boek worden dan ook situaties omtrent buitenlanders, politici, domme plannen, bizarre gebeurtenissen of vervelend gedrag beschreven. Lezers van dit boek zullen veel gebeurtenissen en zaken terug herkennen.

Voor de striptekenaar is met het uitbrengen van zijn boek een wens in vervulling gegaan. Parkeeragenten en politici staan bij hem bovenaan de lijst, gelukkig kunnen de betrokkenen de humor ervan wel inzien, bij hen hangen de cartoons reeds aan het kurkbord of prikbord. Mensen die nog niet beschikken over een pinboard, kunnen een prikbord kopen voor hun cartoons.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*