De laagste prijs voor uw vakantie in de bergen: het Happy Hour van SkiHorizon is terug

, , ,

Het is inmiddels volop zomer en de bergen zijn er helemaal klaar voor om u te begroeten. TravelHorizon en SkiHorizon, twee specialisten op het gebied van bergvakanties, bieden u niet alleen het hele jaar door aantrekkelijke prijzen, ze gaan nu nog een stap verder – het Happy Hour is namelijk terug van weggeweest!

Het is heel eenvoudig – iedere avond kunt u vanaf 20.00 uur naar http://www.skihorizon.nl http://www.travelhorizon.nl gaan en de code “happyhour” tijdens het boeken invoeren om van deze speciale actie te kunnen profiteren.

En mocht u de vorige actie in mei hebben gemist, dan geven SkiHorizon en TravelHorizon u de kans om de achterstand in te halen. Of u nu graag de bergen intrekt, van het strand houdt of het liefst de rust van het platteland opzoekt, SkiHorizon en TravelHorizon bieden altijd precies dat wat u zoekt.

Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland of Andorra, de keuze is zogezegd reuze. Met SkiHorizon kunt u uw reis naar de bergen aan de hand van een hele reeks aan verschillende accommodaties en gespecialiseerde diensten helemaal naar eigen inzicht op maat inrichten. Om uw keuze te vergemakkelijken, biedt SkiHorizon via haar SkiHorizon Guide allerlei informatie over de ski-oorden in Europa, zomerfestivals en nog veel meer uiteenlopende onderwerpen. U krijgt een antwoord op al uw vragen.

Of u nu kiest voor de bergen, het strand of het platteland, in Europa vindt u altijd uw favoriete bestemming. U kunt aan verschillende activiteiten deelnemen, zoals extreme sporten (paragliding, rafting, via ferrata), wintersport (skiën, snowboarding, tobogganing) en wandelen, windsurfen of surfen, maar u kunt ook ontspannen in een van de vele spa’s.

Het enige dat u hoeft te doen is naar een van de twee partnerwebsites van de Operation Happy Hour te gaan en de code “happyhour” tijdens het boeken in te voeren.

Volg SkiHorizon via Facebook, Twitter of Hyves en zie met eigen ogen wat de bergen u in alle seizoenen te bieden hebben.
Facebook: http://www.facebook.com/skihorizon.nl
Twitter: http://twitter.com/skihorizon_nl
Hyves: http://skihorizon.hyves.com

-Einde-

Wilt u de artikelen of foto’s in deze Skivakantie gids gebruiken? Neem dan contact op met:

Ilona Reekers: ilona.reekers@travelhorizon.com / Tel nr. +33 (0)4 13 44 01 80

Ilona Reekers
The TravelHorizon Group,
455 avenue Galilée
Parc de la Duranne
13857 Aix-en-Provence Cedex 3 – France

Over SkiHorizon
SkiHorizon is onderdeel van de Travel Horizon Group en heeft meer dan 10 jaar ervaring met ski-gerelateerde vakanties.

Als de Europese leider voor wintersport vakanties is SkiHorizon in staat om een enorm scala aan bergvakantie opties te bieden in meer dan 300 Franse, Italiaanse, Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse skigebieden.

Over de TravelHorizon Groep
TravelHorizon is een internationale reisorganisatie actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Nederland. TRAVELHORIZON GROUP, Europese N°1 in bergvakanties. Bestaande uit de volgende merken; SkiHorizon, Totem, Halloween, SnowRental, Sportura or ChaletTravel. De groep is door heel Europa aanwezig, met hoofdkantoren in Nederland en Frankrijk.

De groep is ontworpen om expert informatie te geven, grootste en beste keuze aan skivakanties qua geografie, type accommodatie, beschikbaarheid en extra services.

TravelHorizon bestaat uit de volgende bedrijven: www.skihorizon.com, www.sportura.com, www.halloween.be, www.totemvoyages.com, www.chalettravel.nl, www.spahorizon.com, www.net4ski.com, www.net4sea.com and www.travelhorizon.com

Over het SkiHorizon skivakantiegids redactieteam
De schrijvers en redacteuren van de gids bezitten over een goede combinatie van ski- en reiservaring.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*