Doordacht bureau van Duitse designer Manuel Welsky

Berlijn, Juli 2011. Bureau Klemmbrett betekent een doordacht systeem waarbij het eikenfineer tafelblad stabiel ingeklemd is tussen een tafelframe van blauwe, sterke staalbanden. De jonge designer Manuel Welsky speelt met het spannende contrast van beschilderd metaal en natuurlijk hout. Bureau Klemmbrett staat voor anders, functioneel en eenvoudig. Het ontwerp dat verkrijgbaar is bij webshop FASHION FOR HOME, is visueel aantrekkelijk en in een paar eenvoudige stappen op te bouwen. Fijn design voor overal.

In 2010 ontdekte FASHION FOR HOME ontwerper Manuel Welsky met het bureau Klemmbrett op het DMY Design Festival in Berlijn. Klemmbrett werd vervolgens bij het ‚stem-platform‘ op www.fashionforhome.nl gepresenteerd. Het originele ontwerp bleek populair bij design liefhebbers en kreeg veel stemmen. Hierdoor heeft FASHION FOR HOME het ontwerp van het bureau in productie genomen en is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop.

Over Manuel Welsky
Manuel Welsky, geboren in het Duitse Minden, studeerde architectuur en interieurdesign aan de Detmold School of Architecture and Interior Design. Vervolgens verhuisde hij naar Zwitserland voor zijn Master Design in Basel. Naast zijn studie begon hij zijn eigen designstudio waarmee hij aan uiteenlopende projecten voor de meubelbranche en de detailhandel werkt. Met Klemmbrett nam Welsky deel aan meubelbeurzen in Wenen en Keulen, de Salone Satelite in Milaan en het Designfestival in Berlijn.

Over FASHION FOR HOME
De webwinkel FASHION FOR HOME biedt innovatieve design meubels en moderne woonaccessoires waarbij online consumenten stijlvol en betaalbaar wooncomfort vinden. Doordat het productieproces start nadat de klant heeft besteld, vermijdt fashion4home de kosten van tussenhandelaren en opslagkosten. Deze werkwijze zorgt voor een voordelige prijs-kwaliteitverhouding. FASHION FOR HOME is in Nederland actief maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten waardoor internationaal populaire producten worden aangeboden.

Productdetails:
• Materiaal: eiken vineer, staal
• Afmetingen: breedte 160 cm, diepte 80 cm, hoogte 75 cm
• Verkoopprijs incl. levering 419 Euro (blauw), 499 Euro (zilver)

+++ Ook te zien op de Woonbeurs Amsterdam
van 24 september t/m 2 oktober stand 8-035 +++

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*