Groepsaccommodaties en campings voorzien van bedlinnen

Mensen die een groot familiefeest in petto hebben, met kleinkinderen, grootouders, kinderen, broers, zussen, ooms en tantes, kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een bijzondere logeerplaats.

In Nederland zijn er talloze landgoederen, campings, groepsaccommodaties, vakantieparken, bed and breakfasts, waar men met grote groepen gezellig kan verblijven. Voor grote groepen kiezen mensen voor een heel weekend lang dikwijls een villa, waarin tussen de tien tot zestien personen kunnen logeren of huren meerdere huisjes naast elkaar op een vakantiepark. Sommige vakantiehuisjes en villa’s zijn compleet ingericht en gedecoreerd met textiel producten van de linnerie, daarnaast zijn ze zelfs voorzien van dekbedovertrekken, bedlinnen en badjassen van http://www.delinnerie.nl/collectie/badmode/badjassen.

Het is tijdens zo een familieweekend op de camping, in een eeuwenoud kasteel, zeilboot, hotel, op de boerderij of bungalow, ook mogelijk en natuurlijk gezellig om te zorgen voor groepsactiviteiten zoals bowlen, kegelen, speurtochten organiseren, gezellig wokken of uit eten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*