Leefkeuken met rvs spoelbakken

De keuken van nu is allesbehalve een verborgen plek voor de visite. We ontvangen de familie of andere visite in de keuken, terwijl er gekookt of afgewassen wordt. Dit maakt de hedendaagse keuken een leefkeuken. Afhankelijk van het budget zijn er tientallen verschillende mogelijkheden voor de leefkeuken.

In een studio, appartement of kleine woning is een compacte keuken noodzakelijk, zo niet gaat er veel ruimte verloren aan andere functies. Ondanks een kleine keuken kun je al het nodige apparatuur plaatsen, zoals een mini vaatafwasser, stoomoven en afzuigkap. Op het minder grote aanrecht kan een kleiner formaat spoelbak geplaatst worden.

In een grote keuken is er meer ruimte aan het aanrecht, zo kan men kiezen voor twee rvs spoelbakken in plaats van één rvs spoelbak. Ook kan men de ruimte benutten voor een wasmachine en strijkplank, deze zitten verborgen achter grote uitschuifbare deuren. Daarnaast mogen nieuwe technische snufjes niet ontbreken in de moderne keuken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*