Meer vraag naar tweedehands Lundia door verplaatsing productie naar buitenland

, , , , , , , , ,

De productie van meubelfabriek Lundia vertrekt uit Varsseveld en wordt voortgezet in fabrieken in Polen en Bulgarije. De recycling en het hergebruik van tweedehands Lundia onderdelen vanuit de vestigingen Amsterdam, Zoetermeer en Apeldoorn via het onafhankelijke bedrijf TweedehandsLundia.nl, zal worden gecontinueerd. Oprichter Ackermans, die zijn bedrijf via Marktplaats.nl als een ‘uit de hand gelopen hobby’ vanuit z’n slaapkamer is begonnen, verwacht juist een toenemende vraag naar tweedehands Lundia onderdelen vanwege de tijdelijke schaarste aan Lundia onderdelen door de zeer waarschijnlijk te verwachten toeleveringsproblemen in de opstartfase van de nieuwe Lundia-fabrieken in Oost-Europa.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*