One Stop Webshop steekt Omniversum’s webshop in fonkelnieuw jasje

Webshop Omniversum
Webshop Omniversum gemaakt door One Stop Webshop

Omniversum.nl, het beroemde grootbeeldfilmtheater in Den Haag, heeft een nieuwe webshop. Met het frisse design is de shop spectaculairder geworden dan voorheen. Grote plus is dat je als bezoeker gemakkelijk je weg weet te vinden door de verbeterde functionaliteit. Voor de Rotterdamse webshopbouwers One Stop Webshop – die de online shop realiseerden – was het een uitdagende klus.

In het webshopgedeelte biedt Omniversum de grootste collectie IMAX-films en documentaires aan op DVD, Blu-ray en 3D Blu-ray. Films van Omniversum’s eigen label, Omniversum@home, zijn hier ook verkrijgbaar. “We zijn sinds kort online”, zegt Anine van den Hurk, salesmanager bij Omniversum. “En we krijgen alleen maar positieve reacties. De shop sluit goed aan op de website en het is precies zo geworden als we in gedachten hadden.”

Van den Hurk vertelt dat de oude webshop niet meer afdoende was. “De oude webshop is zo’n 2,5 jaar geleden gebouwd door andere webshopbouwers. Toen steeds meer bezoekers van ons hun DVD’s online bij ons kochten en wij ons assortiment verder uitbreidden, functioneerde die shop niet meer naar behoren. We gingen op zoek gingen naar een beter systeem en kwamen uit bij One Stop Webshop. De webshop die zij gebouwd hebben is gebruiksvriendelijker, geavanceerder en biedt meer mogelijkheden dan voorheen. We zijn erg blij met het eindresultaat.”

Uitdagende klus
De nieuwe webshop van Omniversum.nl bewijst dat One Stop Webshop niet alleen goed is in het ontwikkelen van mode- en fashion webshops. Een groot deel van het portfolio van de webshopbouwers bestaat namelijk uit kledingretailers. Co-founder Michel Willems noemt filmtheater Omniversum om die reden een ‘welkome verrassing’. “Hoewel we naast mode webwinkels eerder ook speelgoed webwinkels of webwinkels in gezondheidsartikelen hebben gemaakt, is een webshop in films totaal nieuw. Het was dan ook een fijne uitdaging, waar we flink onze tanden in hebben gezet. Erg trots zijn we op het resultaat”, zegt Willems.

Over Omniversum
Omniversum is enorm populair. Het IMAX-filmtheater garandeert de beste kwaliteit in filmervaring, beter dan een normale film in een doorsnee bioscoop. De films worden door een geavanceerde techniek op een scherm zo groot als een half voetbalveld vertoond. Bezoekers van het theater zien overal om hun heen beeld. Tel daar nog eens het piekfijne geluidssysteem bij op en je avondje uit is geslaagd. Naast een spectaculaire filmervaring in het filmtheater, kan iedereen ook thuis genieten van de films. De vernieuwde online shop biedt daarin de perfecte oplossing.

Wil je een kijkje nemen in de webshop van Omniversum? Surf hierheen: http://shop.omniversum.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*