R.A.P. Rally 2011 gaat van start – Een weergaloze challenge

, , ,

Toeren door Europa in Tweedehandsauto’s van maximaal 500 euro, een veeleisend parcours, uitdagende opdrachten en een goed doel steunen. De R.A.P. Rally 2011 is meer dan enkel een autorace.

Rally Rijden

Op zaterdag 13 augustus – om 09:00 uur – zal het startschot gegeven worden. Het laatste buitenhuis van Amsterdam, Huize Frankendael, zal het decor zijn voor de start van de R.A.P. Rally. Vanaf daar zullen alle deelnemers in colonne een kleine route door Amsterdam afleggen, om vervolgens via de A10 te vertrekken naar de eerste bestemming. Een bestemming die tot vlak voor het startsein geheim gehouden zal worden.

Het goede doel

Op de etappe vrije dag zal alles in het teken staan van stichting Onderdak Zonderdak: 42 deelnemers zullen hun mankracht ter beschikking stellen voor het goede doel en bouwen aan de toekomst van stichting Onderdak Zonderdak. De R.A.P. Rally is de trotse partner van stichting Onderdak Zonderdak. Tezamen zullen zij zich inzetten voor families die getroffen zijn door een ramp en daarbij hun huis zijn kwijtgeraakt.

Get to the finish

De R.A.P. Rally is een Challenge die zijn weerga niet kent. Na zes dagen toeren door Europa, 2500 kilometer aan asfalt en een groot aantal ludieke opdrachten, zal uiteindelijk Praag bereikt worden. In deze stad rest de deelnemers nog een laatste taak. De auto’s moeten verkocht worden om vervolgens met het vliegtuig terug te keren naar Amsterdam.

De rap rally is te volgen via www.raprally.nl
twitter: @raprally

De R.A.P. Rally is continu op zoek naar nieuwe sponsoren die het goede doel en de R.A.P. Rally willen ondersteunen. Naast verschillende mogelijkheden voor bedrijfsreclame krijgen sponsoren van de Rally ook allerlei media exposure. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via mailto:info@raprally.nl

__________________________________________________________________________________

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*