Tuinartikeltotaal, leverancier van waterornamenten

Tuinartikeltotaal is de totale webshop voor uw tuin.
Bij Tuinartikeltotaal kunt u terecht voor al uw online tuinartikelen. Al uw tuinwensen komen uit bij dit online tuincentrum.
Tuinartikeltotaal is de leverancier voor veel verschillende modellen waterornamenten, van groot tot klein.
Alles is mogelijk bij Tuinartikeltotaal, of het nu gaat om een ornament voor op een balkon of juist een grote bliktrekker in de tuin.
Kijk hier voor het complete assortiment waterornamenten.

Waterornamenten

Steeds meer mensen ervaren tegenwoordig de rust dat stromend water geeft. Om niet meteen aan vijver in de tuin te denken zijn waterornamenten hier uitstekend geschikt voor.
Bij Tuinartikeltotaal zijn alle waterornamenten zogenaamde ‘plug&play’ waterornamenten, dit houdt in dat er geen opvangbak voor het water in de tuin gegraven dient te worden. Alle waterornamenten bevatten een waterreservoir waaruit het water rondgepompt wordt.
Veel waterornamenten worden gemaakt van Polyresin, dit is een hars samenstelling. Door de manier van verwerken ontstaat er een zeer krachtig materiaal wat ook nog eens waterdicht is.
Ook natuurstenen waterornamenten zijn beschikbaar in het assortiment. Het voordeel van een natuurstenen waterornament is dat deze ook in de winter buiten kunnen staan.

Betrouwbare betaalwijzen

Bij Tuinartikeltotaal kunt u al uw online aankopen betalen via uiterst betrouwbare betaalwijzen.
De volgende betaalwijzen worden op de website van Tuinartikeltotaal geaccepteerd:

  • Ideal
  • Paypal
  • Mister Cash
  • Direct E-banking
  • Overschrijving

Wilt u liever de producten eerst zien, voordat u betaald?
Geen probleem! Bij Tuinartikeltotaal heeft u de mogelijkheid om achteraf te betalen met de vertrouwde acceptgiro via Afterpay.
Kijk op de webshop voor meer informatie over de betaalwijzen en voor alle producten.

Thuiswinkel Waarborg

Bij Tuinartikeltotaal bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige manier van online winkelen.
Tuinartikeltotaal is de trotse eigenaar van het Thuiswinkel Waarborg.
Dit betekent dat Tuinartikeltotaal is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en dat haar huidige werkwijze en gehanteerde voorwaarden jaarlijks gecontroleerd zijn op conformiteit met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.