Waarom een kado voor hem en geen geld i.p.v. een kado ?

Veel vrouwen vinden het moeilijk om met de juiste kado bij een man aankomen. Gelijk hebben ze ook. Want mannen zijn niet altijd even makkelijk. Maar waarom moet je eigenlijk gaan zoeken voor een kado voor hem ? Veel mensen vinden het geven van een kadooje erg moeilijk omdat ze bang zijn dat het fout gaat. Of dat de persoon voor wie de kado bestemd is het wel of juist niet mooi zou gaan vinden. Daarom geven ze snel lettelijk ‘Geld’ aan hem. Er is natuurlijk niets mis mee want dan weet je zeker dat het goed gaat komen maar het zou leuk zijn dat jij hem echt iets geeft. Ook al vindt hij het niet mooi maar weet hij wel dat jij een moeite voor hem deed en tijd en energie hebt er in gestoken om hem op deze manier te kunnen blij maken.

Natuurlijk ga je tegen hem zeggen dat jij je best hebt gedaan met het kiezen van de juiste kado en hoopt dat je hem leuk gaat vinden en anders weet jij dat ik aan jou hebt gedacht. Want daar gaat het om. Alleen het ‘idee’ dat iemand aan je denkt en om je geeft is al leuk genoeg. Het geven van geld is veels te makkelijk en is snel gebeurd. Hij geeft het geld uit en is er voor de rest niets in de werkelijkheid zodat hij aan jou gaat denken als hij naar kijkt.

Klik hier als je hem blij wilt maken met een leuk kado. Dit is een introductie website van alle TOP KADO SITES waar je snel en makkelijk alles in één overzicht hebt. Zo bespaar je tijd en ben je snel op de kado site waar jouw interesse naar uit gaat zodat je uiteindelijk met de juiste kado bij hem aankomt !

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*