Zakje Italiaanse exclusieve Vodka!

, , ,

29 juli 2011 – Het team van de website vodk.nl timmert goed aan de weg. Nadat ze kort geleden hun website hebben gelanceerd, introduceren ze nu iets heel nieuws in Nederland: Uvix Vodka Party Bags. De exclusieve Italiaanse Uvix Vodka bestaat al enige tijd, maar is nog niet eerder verschenen in zakjes. De hippe zakjes, met als inhoud 25 ml of 50 ml Uvix Vodka, worden absoluut de nieuwe trend en zijn voor horecaondernemers te bestellen via vodk.nl.

Party Bags
De Uvix Vodka Party Bags zijn hip en handig. De bag straalt exclusiviteit uit door het strakke design. Je voelt je glamorous met een Uvix Bag in de hand. De inhoud kan als shotje worden gedronken maar kan ook worden gebruikt om te mixen. De lichtgewichte verpakking kan geen schade veroorzaken en ligt makkelijk in de hand. Bovendien zit er ook een rietje aan vast, wat het makkelijk drinken maakt. Ook ideaal voor evenementen! 

Uvix Vodka
De naam Uvix staat voor,”Unique Italian Vodka XO”. Het is gemaakt van rijpe witte Italiaanse druiven en water verkregen uit een bron in de Italiaanse Alpen. Doordat het zeven keer wordt gedestilleerd, onstaat er een evenwicht in helderheid en aroma. Uvix Vodka, met een alcoholpercentage van 40%, verleidt direct na inschenken door haar kristalheldere kleur. Je proeft appel, peer, banaan en ananas met een vleugje aardbei en vanille. De afdronk is rijk en zijdezacht.

Bestellen
De Uvix Vodka Party Bags kunnen exclusief via vodk.nl worden besteld per doos (14 zakjes)  door horecaondernemers. De doelgroep zijn vooral exclusieve bars. Er zal dan ook per onderneming worden gekeken of de Bags erbij passen.

Vodk.nl
De organisatie achter de Uvix Vodka Party Bags is de website Vodk.nl. Hier kunt u via de webshop Uvix bestellen, maar ook kennismaken met de vele andere Vodka’s. Het aanbod is groter dan bij slijterijen en is met zorg uitgekozen, waarbij vooral is gezocht naar de exclusievere merken zoals Uvix en Roberto Cavalli. Exclusiviteit is de boventoon, maar u kunt er ook reguliere merken vinden zoals Vodka Absolut. Bij veel flessen is een uitleg bijgevoegd, zodat u weet wat u eventueel in huis haalt. Naast de webshop vindt u hier ook de laatste trends op het gebied van Vodka. Volg vodk.nl op facebook en twitter en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van vodk.nl.

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis van Egmond op 0651966572 of mailen naar dennis@vodk.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*