15% korting op last-minute taalreizen naar Mexico

ESL Taalreizen geeft nu 15% korting aan iedereen die voor 31 augustus 2011 een taalcursus Spaans in Mexico boekt voor een verblijf tussen 5 september en 21 oktober. De korting geldt alleen voor reizen naar Oaxaca, een cultureel diverse en unieke stad in Midden-Amerika. Een goede kans om het leren van een nieuwe taal te combineren met een unieke ervaring in Mexico!

Oaxaca ligt in het zuidelijke gebergte van Mexico, en is al sinds voor de jaartelling een belangrijk cultureel centrum. Het omliggende gebied is door de millennia heen uiterst belangrijk geweest voor de ontwikkeling van de Midden- en Centraal-Amerikaanse samenlevingen. Er zijn dan ook nog steeds de overblijfselen van eeuwenoude tempels en steden te vinden, zoals Monte Albán en Mitla. Beiden zijn benoemd tot Werelderfgoed, en liggen op korte afstand van Oaxaca vandaan.

Het omliggende gebied staat ook bekend om haar ruige en ongeschonden natuur. De staat bevat de hoogste verscheidenheid aan plant- en diersoorten die in Mexico te vinden zijn. Deze worden beschermd in zeven enorme natuurreservaten en nationale parken. Strandliefhebbers kunnen er ook terecht – de staat Oaxaca grenst aan de Stille Oceaan, en omdat het strandtoerisme er nog niet ontwikkeld is kan men in alle rust genieten van de ongerepte stranden die het land te bieden heeft.

ESL Taalreizen biedt taalreizen aan naar 200 bestemmingen in het buitenland. Zo kan je ervoor kiezen een taalcursus Italiaans in Italië te volgen, of een taalcursus Chinees in Beijing.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*