Bavaria City Racing 2011 was een succes voor Drift-Crew

Bavaria City Racing was dit jaar ondanks wat slechtere weer in de ochtend een succes! Tussen alle demonstraties van F1-team, Hot Rods, Classics etc. hebben we Rotterdam in de rook gezet.

In de ochtend arriveerde we in Rotterdam, de laatste poetsresten werden van de driftauto verwijderd, welke overigens de avond ervoor al op het paddock was afgeleverd.

Rond 11:00 ging Bavaria City Racing 2011 van start, na talloze demonstraties van karts tot formule 1 wagens stapte Mark Vissers in de Drift-Crew Nissan Skyline R33 om op te stellen voor de demonstratie. Omstreeks 15.40 ging Mark samen met Olaf Commijs, Tim Coronel, Jack Dam en Walton Smith de baan op om Rotterdam in de nodige rook te zetten. De weg naar het Hofplein zijn de nodige bochten scherp driftend ingestuurd, eenmaal aangekomen op het Hofplein gingen de drifters ervandoor met de show. Het publiek was razend enthousiast en vroeg om steeds meer donunts en burn-outs. Helaas is er een tijdschema en moesten de drifters het Hofplein en publiek vermaken om op de terugweg de overige 600 000 mensen langs de weg te voorzien van rubberrook.

Eenmaal terug in het paddock werd de auto netjes afgekoeld en gestald voor publiek. Al met al een goede demonstratie en een geweldig evenement.

Over Drift-Crew

Drift-Crew is sinds 2006 actief in het racen, gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en ondersteunen van drift race wagens. Drift-Crew heeft naast het onderhouden en beheren van race wagens van andere teams ook zijn eigen auto’s in beheer. Achter Drift-Crew zit een enthousiast team van monteurs, coureurs, promotie en supporters. Samen vormen zij Drift-Crew.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Drift-Crew
Telefoon: 0172  – 820 050
E-mail: info@drift-crew.nl
Website: www.drift-crew.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*