Belangstelling digitaal schoolbord aan het toenemen

Steeds meer basisscholen kiezen voor digiborden in plaats van een gewoon schrijfbord of whiteboard, waardoor de belangstelling van goed gebruik hiervan aan het toenemen is. Om hun kennis en inzicht met betrekking tot digiborden te verrijken, hebben Pabo studenten twee maanden lang vrijwillig een cursus gevolg om meer te weten te komen omtrent het gebruik van digiborden. Na afloop van de cursus ontvingen de tientallen studenten een certificaat, als bewijs dat ze moeiteloos gebruik kunnen maken van het digibord.

Op verschillende Hoge scholen is het gebruik van digiborden opgenomen in de schoolopleiding, want basisscholen kopen steeds vaker digitale borden. Studenten die een cursus hebben gevolgd kunnen later hun didactisch inzicht en kennis omtrent het digitale schoolbord benutten tijdens hun stages of in het werk als onderwijzer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*