Communiceren kan praktisch en effectief

Praktisch en effectief communiceren
Wat wil ik met communicatie bereiken? Eén van de eerste vragen die een persoon moet stellen. Met het toepassen van goede gesprektechnieken op het juiste moment kunnen mensen successen behalen. EMC Communication geeft mensen de kans om Communicatie, Leiderschap en Besluitvorming te verbeteren.

EMC Communication staat voor Effective Military Concepts & Communication. Effectief communiceren is een belangrijk aspect van deze nieuwe onderneming. Dit maakt de trainingen  heel praktisch. De basis komt uit de praktijk en gebruikt bewezen methodes en ervaringen. EMC Communication geeft efficiënte, bewezen praktische methodes en handvatten die hun nut ruimschoots hebben bewezen.

U kunt terecht voor trainingen die de basis van het communiceren behandelen. De verdieping opzoeken met trainingen in vergaderen en presenteren of de onderhandelingsvaardigheden onder handen nemen. In alle gevallen krijgt u praktisch trainingen die gelijk effect bereiken in het dagelijkse leven, privé en zakelijk.

Daarnaast bied de DISC® methode ondersteuning tijdens de trainingen. Het DISC®  model brengt o.a.  uw voorkeursgedrag, sterke eigenschappen en uw communicatievoorkeuren in kaart. DISC® kan ingezet worden om de teambuilding te versterken, de communicatie te bevorderen en conflicten op te lossen. Daarnaast is de DISC® methode ook goed in te zetten als instrument bij werving en selectie. DISC® kent vele toepassingsmogelijkheden.

———————————————————————————————————————-

Noot voor de redactie
U kunt meer informatie vinden op de website: http://www.emc-communicatie.nl . Daarnaast kunt u contact opnemen met Maarten Buitenhuis. Hij is bereikbaar via de mail op info@emc-communicatie.nl of via de telefoon op 06 8300 4447.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*