Dagje weg Limburg

Een dagje weg Limburg kan een heel leuke evaring zijn. De rust, de omgeving de mensen en de natuur. Allemaal attractief voor de zintuigen en een manier om de batterij weer op te laden.
Een tip zou zijn de kasteeltuinen in Arcen. Deze kasteeltuinen vertegenwoordigen bijzonder veelzijdige bloemen en planten in het park. Het is gesitueerd op een landgoed welke eeuwenoud is en ongeveer tweeëndertig hectare groot is. Het middelpunt van de kasteeltuinen in Arcen vormen het monumentale kasteel. Men kan uren doorbrengen en genieten van de veelzijdigheid en verrassende kleuren en geuren binnen de talrijke tuinen.

Heeft men zin om uren te slenteren zonder zelfs een keer eenzelfde te zien, dan biedt kasteeltuinen Arcen een goed alternatief. Het is een plek waar natuur, rust, kunst en cultuur een geweldige combinatie maken. De geur en het parfum van vele bijzondere planten en bloemen vermengen zich met de geur van vers gemaaide grastuinen. Een dagje weg Limburg, workshops Limburg of themafeesten Limburg kunnen een bijzondere en leuke ervaring zijn voor menigeen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*